HRGOVIĆ, JOSHUA, WILDER, FURY, JESTE LI SPREMNI? / Najveći boksač novije povijesti najavio povratak. Pogledajte mu objave na Twitteru

Image
Foto: Screenshot

U priču je ponovo upao prema mnogima ponajbolji boksač svih vremena

15.12.2019.
10:11
Screenshot
VOYO logo

U posljednjih nekoliko godina teška kategorija u boksu postala je nevjerojatno atraktivna nakon što je godinama bila u teškom deficitu s kvalitetnim i nadasve atraktivnim borcima. Danas, tu su Anthony Joshua, Deontay Wilder, Tyson Fury, Andy Ruiz, Oleksandr Usik, Dilian Whyte, pa čak i Filipa Hrgovića kao najperspektivnijeg mladog boksača možemo ugurati na taj popis. Ne pamtimo kada je teškaška kategorija bila ovako atraktivna, ali najbolje bi tek moglo slijediti.

Naime, u priču je ponovo upao prema mnogima ponajbolji boksač svih vremena i dugogodišnji bivši prvak Vladimir Kličko. Ukrajinac se umirovio nakon što je 2017. godine izgubio od Anthonyja Joshue u 11 rundi, odnosno kada mu je ovaj oduzeo sve pojaseve. Nagovještavao je Kličko kako bi se mogao vratiti i tražiti revanš, ali do toga nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Ukrainian boxer Wladimir Klitschko poses during the weigh-in ahead of his world heavyweight title unification bout against British boxer Anthony Joshua at Wembley in London on April 28, 2017. - British boxer Anthony Joshua bids to add the World Boxing Association (WBA) belt and retain his International Boxing Federation (IBF) title when he fights Ukrainian Wladimir Klitschko at Wembley on April 29. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)

Međutim, Kličko je sada na svojem Twitter-profilu pustio tri objave, a sve jedna bolja od druge. Naveo je trojicu najjačih boksača današnjice i pozvao je obožavatelje neka "lajkaju" onu koju bi najviše voljeli gledati. Naveo je borbu s Furyjem, Joshuom i Wilderom. Najbolje prolazi ona objava u kojoj govori o meču s Furyjem jer ipak ga je on prvi srušio s trona, ali gotovo jednako bi njegovi obožavatelji voljeli vidjeti mečeve s Wilderom i Joshuom. Ono što je zanimljivo, obožavatelji misle da bi s potonjom dvojicom još i prošao, ali da bi se s Furyjem loše proveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo