HABIB KONAČNO OBJAVIO HOĆE LI SE VRATITI U OKTOGON: / 'Brate, hvala ti na prilici da se dokažem...'

Image
Foto: Profimedia

Ovo ipak treba uzeti rezervirano jer je u UFC-u uvijek moguće da će na Habibova vrata stići neka ponuda koju neće moći odbiti.

19.3.2021.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov preko društvenih je mreža najavio kako se više neće profesionalno boriti. Prema svemu sudeći, šef UFC-a Dana White htio ga je nagovoriti da se vrati, no ovaj nije pristao. Objavili su White i Habib na društvenim mrežama detalje svojih razgovora.

"Dakle, 29-0. On je sto posto umirovljen. Bilo je nevjerojatno gledati te, Khabibe. Hvala na SVEMU i uživaj u onome što ti slijedi, prijatelju", napisao je White na svoj Twitter profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam na dobroj večeri s odličnim ljudima. Dana White, puno ti hvala, brate, tebi i cijeloj UFC organizaciji za prilici da se dokažem. Promijenili ste zauvijek mnoge živote zbog ovog sporta. Nikad neću zaboraviti kako si me primio, moj otac te nije zaboravio i moji sinovi će te se sjećati", napisao je Khabib na svoj Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo ipak treba uzeti rezervirano jer je u UFC-u uvijek moguće da će na Habibova vrata stići neka ponuda koju neće moći odbiti. Njegov najveći rival Conor Mcgregor ipak se vraćao 100 puta iz mirovine, može jednom i Dagestanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo