A JOJ KAKAV JE / Gledamo i ne vjerujemo da je to on. Pogledajte strašnu transformaciju Stipe Miočića, pa rasturit će cijelu tešku kategoriju

Image

Miočić je dugo pauzirao kako zbog ozljeda tako i zbog činjenice da ga je UFC sustavno ignorirao i nije mu pronalazio protivnike

15.7.2022.
17:23
VOYO logo

Američki MMA borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, nije stupio nogom u UFC-ov kavez još od ožujka prošle godine kada ga je Francis Ngannou brutalno nokautirao i oduzeo mu pojas prvaka teške kategorije.

Miočić je dugo pauzirao kako zbog ozljeda tako i zbog činjenice da ga je UFC sustavno ignorirao i nije mu pronalazio protivnike. No, Miočić je sada odlučniji nego ikad i spreman je vratiti se u kavez i to protiv najjačih. Miočić je započeo s brutalnim treninzima, dobio je na težini i sa 106 kilograma, došao je na 113 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenira kao lud

Miočić je prošlog mjeseca za Sports Illustrated rekao da je spreman za borbe i da planira napasti titulu. Međutim, još se uvijek ne zna tko bi mu trebao biti protivnik. Spominje se najviše Jon Jones, koji čeka na svoj debi u teškoj kategoriji nakon što je bez poraza godinama dominirao poluteškom.

"S velikom snagom dolazi velika odgovornost", napisao je Miočić i objavio snimku treninga s utezima, a moramo priznati da smo ga jedva prepoznali u ovom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo