NIJE KOREKTNO PREMA HRVATU / Fury se oglasio nakon otkazivanja meča, Hrgovića čelnici opet ignoriraju

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Potpuno sam slomljen nakon što sam se toliko pripremao za borbu i došao u ovako dobru formu..."

3.2.2024.
8:43
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Meč za za apsolutnog svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja(35) i Ukrajinca Oleksandra Usika(36), koji se trebao održati 17. veljače u Saudijskoj Arabiji, odgođen je u petak nakon što se Fury ozlijedio na sparingu, a brzo nakon te vijesti pojavila se priča da bi se Usik mogao botiri protiv našeg Filipa Hrgovića.

Image
'WELCOME, BRATE' /

Joško Gvardiol poslao prvu poruku na društvenoj mreži, odmah mu se javio Fabrizio Romano

Image
'WELCOME, BRATE' /

Joško Gvardiol poslao prvu poruku na društvenoj mreži, odmah mu se javio Fabrizio Romano

Podsjetimo, Fury je tijekom sparinga dobio posjekotinu iznad desnog oka zbog koje je morao na šivanje i trebat će mu vremena za oporavak te je meč s Usykom 17. veljače postao neizvediv. Novi termin nije poznat, a iz Usikovog tima su otkrili da će možda biti potrebno nekoliko mjeseci dok Fury ne bude spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksački novinar Michael Benson na društvenoj mreži X napisao je kako će priredba u Rijadu biti odgođena i da će se ovaj meč održati na neki drugi datum. Svi koji su kupili ulaznice dobit će povrat novca.

Nakon svega se oglasio i Fury: "Potpuno sam slomljen nakon što sam se toliko pripremao za borbu i došao u ovako dobru formu. Žao mi je svih uključenih u ovaj događaj, marljivo ću raditi kako bih pronašao novi datum nakon što zaliječim oko. Mogu se samo ispričati svima, svojoj i Usikovoj ekipi, ostalim borcima, suradnicima i navijačima, kao i mojim domaćinima i prijateljima u Kraljevstvu Saudijske Arabije", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usik drži tri pojasa - WBO, WBA i IBF, dok je Fury prvak u WBC verziji, a Hrgović je prvi izazivač po IBF-u.

Hrgović je posljednji meč odradio u prosincu prošle godine, kada je nokautirao Australca Marka De Morija (41) nakon samo 76 sekundi borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo