Amerikanac ostao prvak / Fury i Wilder ostali neporaženi u jednom od najboljih boksačkih mečeva u povijesti

Image
Foto: Ap Images

Nije nemoguć revanš ovog meča u kojem su neporaženi boksači prošli bez poraza, a pobjedu je odnijela - publika

2.12.2018.
7:00
Ap Images
VOYO logo

Dugo isčekivana borba za WBC prvaka u teškoj kategoriji između Amerikanca Deontaya Wildera i Britanca Tysona Furyja opravdala je sva očekivanja.

Iako je Brončani Bombarder Wilder obranio titulu prvaka, nije odnio pobjedu u borbi koja je otišla u punih 12 rundi. Sudačkom odlukom meč je proglašen neriješenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od samog početka borbe Tyson Fury nakon dosta duge pauze od boksa impresionirao je zavidnom pokretljivošću i formom. Tehnički mu Wilder nije mogao nikako parirati i na trenutke je izgledao kao amaterski boksač. 

No, Furyjevi udarci nisu bili pretjerano snažni, a upravo je to Bombarderov forte. Rušio je Furyja dvaput u meču. Jednom u devetoj rundi, jednom brutalno u dvanaestoj, što mu je bilo dosta da dobije naklonost sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča Fury je bio uvjeren da je on zapravo pobjednik borbe, no pojas WBC prvaka ipak je ostao u rukama Deontaya Wildera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WIlderu je još preostala borba s Anthonyjem Joshuom da bi potvrdio da spada u najviši razred svjetskog boksa, a nije nemoguć ni revanš ovog meča u kojem su neporaženi boksači prošli bez poraza, a pobjedu je odnijela - publika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo