[FOTO] LICE JOJ SE IZOBLIČILO OD TEŠKIH UDARACA: / A nećete vjerovati kakvu je dijagnozu UFC borkinja dobila u bolnici

Image
Foto: Profimedia

Poljakinja je nakon meča prevezena u bolnicu

9.3.2020.
10:18
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnja UFC-ova prvakinja slamka-kategorije Poljakinja Joanna Jedrzejczyk izašla je iz bolnice nakon UFC 248 eventa u Las Vegasu na kojem je dobila zastrašujuće ozljede lice. Kineskinja Weili Zhang i Poljakinja priredile su najbolji ženski meč u povijesti UFC-a, a Zhang je slavila sudačkom odlukom.

Meč je prije svega oduševio kvalitetnom izvedbom borkinja, ali od samog početka Joanna je dobila udarac u glavu koji joj je izazvao hematom koji je s vremenom samo rastao dok joj nije u potpunosti izmijenio oblik lica. U trećoj rundi dobila je jak direkt u čelo i tu se hematom dodatno razbuktao te je na koncu Jedrzejczyk izgledala užasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Porfimedia

Mar 7, 2020; Las Vegas, Nevada, USA; Joanna Jedrzejczyk (blue gloves) reacts after her fight against Weili Zhang (red gloves) during UFC 248 at T-Mobile Arena., Image: 504501128, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Poljakinja je nakon meča prevezena u bolnicu, ali je, interesantno, puštena samo nekoliko sati nakon pregleda i nema baš nikakve posljedice. "Nema značajnijih ozljeda", objavio je pouzdani MMA novinar Ariel Helwani, koji je tu informaciju dobio od njezina tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo