PJEVAČICA I SAVAGE U KOMBI / Jedna od luđih priča posljednje vrijeme. Kako je Jennifer Lopez možda namjestila Alenu Babiću borbu za naslov prvaka

Image
Foto: Profimedia

Zanimljiv je razlog zbog kojeg bi Babić mogao prije vremena dobiti šansu za titulu

27.8.2022.
9:22
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač u bridger kategoriji, Alen Babić, mogao bi vrlo brzo dobiti priliku za napad na titulu. Puno brže nego što je očekivao. Babić je u kategoriji debitirao protiv Poljaka Adama Balskog u svibnju i slavio je jednoglasnom odlukom sudaca nakon deset rundi.

No, zanimljiv je razlog zbog kojeg bi Babić mogao prije vremena dobiti šansu za titulu. Naime, za sve bi mogla biti zaslužna Jennifer Lopez. Da, "ona" Jennifer Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenimo redom, WBC-ov prvak u bridgeru, Kolumbijac Oscar Rivas, ovoga ljeta trebao je braniti pojas protiv Poljaka Lukasza Rozanskog, ali borba predviđena za 13. kolovoza nije se dogodila zbog logističkih razloga.

Trenutno se traži novi termin u kojem bi svi uvjeti za borbu bili zadovoljeni, a spominjalo se i preseljenje priredbe u Kanadu, premda je Rivas tražio da se ona održava u Kolumbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomogla mu Jennifer Lopez

Babić je u međuvremenu namirišao priliku i pozvao je putem Instagrama svoje promotore da krenu u akciju. "Čuo sam glasine da je borba između Oscara Rivasa i Rozanskog odgođena ili čak otkazana", napisao je Alen Babić na Instagramu pa nastavio s porukama Dillianu Whyteu i Eddieju Hearnu: "Vrijeme je, Dilliane, u ofenzivi smo. Nazovi Eddieja Hearna i donesi mi Rivasa, ispljunut ću ono što ostane od njega nakon što me okrune novim WBC-ovim svjetskim prvakom u bridgerweightu", odlučan je naš boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, zanimljiv je onaj segment zbog kojeg je borba otkazana. Ti takozvani logistički problemi mogli bi imati veze s vjenčanjem Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Rivas je inzistirao da na priredbi u Caliju bude superzvijezda i bogat glazbeni program koji je trebala predvoditi latino diva Lopez. Ugovor je bio potpisan, ali ona je otkazala sve zbog medenog mjeseca s Affleckom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo