E OVO MU ZAISTA NIJE TREBALO: / Ruiz priznao pred svima što je radio prije meča s Joshuom - 'Zbog toga sam dobio toliko kila'

Image
Foto: Profimedia

Nakon meča zbog toga ga je posebno kritizirao baš njegov otac

10.12.2019.
15:03
Profimedia
VOYO logo

Britanac Anthony Joshua vratio je pojaseve u svoje ruke nakon što je u subotu uspio pobijediti Meksikanca Andyja Ruiza u borbi za naslov svjetskog prvaka. Ruiz je prije otprilike pola godine prebio Joshuu i oduzeo mu titule, ali ovaj put je Britanac jednoglasnom odlukom sudaca povratio izgubljene titule, ali ostao je dojam kako je Ruiz bio daleko od one forme u kojoj je bio ljetos.

Da nešto nije u redu, bilo je vidljivo već na vaganju kada je Ruizu izmjereno čak 128 kilograma, odnosno sedam više nego uoči prvog meča. Nagađalo se čak kako je Ruiz počeo pravilno jesti i da je drastično smršavio, ali na koncu se to sve pokazalo neistinitim jer Meksikanac je bio veći nego ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

SAUDI ARABIA - DECEMBER 8, 2019: American boxer Andy Ruiz Jr struggles in his bout against British rival Anthony Joshua to defend the IBO, WBA Super, IBF and WBO World Heavy Titles at Diriyah Arena outside Riyadh. Valery Sharifulin/TASS, Image: 486922340, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia

'Pojeo sam sve'

Nakon meča zbog toga ga je posebno kritizirao baš njegov otac, rekavši kako se Andy previše opustio te da je počeo intenzivno uživati u novcu i slavi bez da je obraćao previše pažnje na treninge i prehranu.

A to je potvrdio i sam boksač koji je po povratku u SAD u zračnoj luci dao poprilično šokantnu izjavu. Kaže da nimalo nije pazio na prehranu, da je tulumario i pio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam pojeo sve. Sve. Zbog toga sam toliko dobio na težini. Uživao sam u hrani i slavio. Bio sam s prijateljima i svaki dan smo slavili tu pobjedu. Popio sam više piva nego što je trebalo", rekao je Ruiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo