bes kompromisa / Dvije borbe, dva nokauta u prvoj rundi - Filip Hrgović nakon strelovitog uspona poručio Joshui: 'Prebit ću te ko mačku!'

U prve dvije profesionalne borbe protivnike je riješio u prvoj rundi, pa apetiti Filipa Hrgovića samo rastu. U razgovoru za RTL Hrgović otkriva kako se sprema veliki spektakl u Zagrebu, a ostavio je poruku i Anthonyju Joshui

1.11.2017.
19:42
VOYO logo

U betonskoj džungli kuju se nokauti o kojima boksački svijet bruji.

Dva meča, dvije pobjede, dva nokauta u prvoj rundi - savršen je skor Filipa Hrgovića, ali sada je vrijeme za teže protivnike. Ni tjedan dana nakon posljednje borbe, bombastično ime pojavilo se na vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svibnju se planira meč u Hrvatskoj sa nekim dosta ozbiljnim protivnikom. Priča se o Derecku Chisori, čovjeku koji je već boksao za svjetsku titulu, čovjeku koji je sigurno među 10, 15 najboljih teškaša na svijetu", otkrio nam je Filip.

Prije toga, čeka ga meč sredinom siječnja, a Chisora bi trebao biti ulaz među velike dečke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedna velika prilika, ako sve bude dobro, mogao bih jako brzo boksati za svjetsku titulu što je naravno najveći cilj", ne krije svoje namjere Hrgović.

No nije Filip zaboravio ni na svoje ciljeve iz amaterskih dana. Kako tvrdi, ostavio je nedovršen posao pa je čak u ugovoru sa Sauerlandom inzistirao na ovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da u to vrijeme kad se budu održavala Olimpijske igre, da će moj raspored biti takav da ću moći nastupiti, predstavljati Hrvatsku i osvojiti Olimpijsko zlato. To je moja velika želja i napravit ću sve da to tako bude", kaže Filip.

Jedno oko uvijek je na Anthonyju Joshui. Posljednji meč svjetskog prvaka nije ga impresionirao unatoč tome što je sudac ukrao show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudačka odluka je suluda. Sudac nikako nije trebao prekinuti borbu. Jedna od najgorih sudačkih odluka u povijesti boksa, što sam ja vidio."

U meču gdje je Joshua pokazao boks koji nismo navikli gledati od njega. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam osjećaj da ga je sve to nekako skupa pogodilo. I taj meč s Kličkom i to što je mega zvijezda. Kao da je u ovom meču nekako boksao bez žara, to je moje viđenje. I mislim da je bio puno opasniji, kažem, u tom razdoblju Klička i u tom meču s Kličkom, puno je bio gladniji, puno željniji dokazivanja."

Zato je željan Hrgović. Nada se da će što prije protiv prvaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joshua neće ti pomoć ni što si crn, ni što imaš 115 kila, prebit ću te ko mačku", beskompromisno je poručio Hrgović aktualnom teškaškom prvaku. 

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo