DRSKA RONDA ROUSEY NE PREPOZNAJE TKO JE UZ NJU: / Njen odgovor na obično novinarsko pitanje sve je šokirao

Image
Foto: Screenshot

Kellerman je pokušao objasniti Rondi kako je njegovo mišljenje pozitivno te kako ju on zapravo uvijek brani na što mu je ona samo sarkastično zahvalila

29.3.2018.
10:41
Screenshot
VOYO logo

Ronda Rousey već je nekoliko puta pokazala da ne reagira najbolje na pitanja vezanu uz njene MMA poraze, a to je nedavno još jednom i potvrdila.

Naime, poznata UFC-ova borkinja gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je sudjelovao i Max Kellerman, novinar koji prati njen rad od samog početka i koji je nakon poraza od Holm i dalje tvrdio da je najveća te kako treba dobiti sva moguća priznanja za sve što je napravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepotrebna drskost

U sličnom kontekstu postavio je i pitanje u nedavnoj emisiji:

"Ronda, ja sam izjavio kako si kroz svoju borilačku karijeru napravila toliko da je nakon tvog poraza zemlja nakratko prestala rotirati. Što misliš zašto su svi bili tako šokirani i zašto je taj poraz stvorio toliko negative, pokraj svega što si do tada postigla? Želim reći kako su mnogi počeli govoriti da si precijenjena, a ja sam i tada smatrao, kao i danas, da si postigla nevjerojatne stvari te da nitko ne može pobjeđivati cijelo vrijeme. Jesi li se susretala s takvim reakcijama?", upitao je Kellerman, a odgovor koji je dobio nije nimalo očekivao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Susretala sam se s mnogim ljudima koji citiraju druge ljude, jer nemaju hrabrosti izreći svoje vlastito mišljenjeSusretala sam se s mnogim ljudima koji citiraju druge ljude, jer nemaju hrabrosti izreći svoje vlastito mišljenje", prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kellerman je još jednom pokušao objasniti Rondi kako je njegovo mišljenje upravo suprotno te kako ju on zapravo uvijek brani na što mu je ona samo sarkastično zahvalila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo