BEOGRAD I BEČ, SPREMITE SE / Dražen Forgač Forgy za Net.hr: 'FNC ruši rekord u Ljubljani, a meč Fabjana i Žgele bit će krvav'

Image

Dražen Forgač Forgy, predsjednik FNC promocije, vlasnik i glavni trener American Top Teama, dao je portalu Net.hr intervju uoči spektakla u Stožicama - FNC 15 eventa - 30. ožujka. Voyo će prenositi priredbu koja će srušiti sve rekorde MMA sporta u Sloveniji

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

1.3.2024.
8:26
VOYO logo

FNC promocija ruši slovenski MMA rekord 30. ožujka u ljubljanskim Stožicama. Priredba po rednim brojem 15, kako nam je u intervjuu otkrio hrvatski Dana White - predsjednik FNC Dražen Forgač Forgy, mogla bi biti najveća dosad u Sloveniji što se tiče mješovitih borilačkih sportova. Ulaznice idu jako dobro i očekuje se kako će slovenski MMA zadobiti nove brojčane vrijednosti.

Image
'Slo Rocky' /

Miran Fabjan za Net.hr: 'Žgela mi je simpatičan, ali ružno će završiti u Ljubljani'

Image
'Slo Rocky' /

Miran Fabjan za Net.hr: 'Žgela mi je simpatičan, ali ružno će završiti u Ljubljani'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Dražen Forgač Forgy - Šef FNC-a i American Top Teama

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, vodeća organizacija slobodne u jugoističnoj Europi ima isplanirano i datumski dogovoreno širenje i na Austriju. No, prije Beča, FNC tim ide u Beograd gdje će početkom lipnja odraditi novi event, drugi u tom gradu i državi. Dobro poznata ruta svih Balkanaca - Sarajevo - Beograd - Ljubljana - Beograd - Beč 22. lipnja. Dražen Forgač nam je sve otkrio:

"Austrija je već dogovorena. To je također naše tržište zbog velikog broja ljudi koji su s Balkana. Prije Beča, FNC će opet skoknuti do Beograda. To je 1. lipnja", objašnjava nam Forgy i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"FNC se širi i ovo sve što se događa je prirodni slijed. Slovenija je dio regije, bliska nam je i jezično, a ima i povijest borilačkog sporta. Svi se razumijemo, pa je i puno lakše organizirati evente na istom govornom području. Imamo dosta slovenskih boraca u rosteru. Na samom fight cardu će biti 7 Slovenaca. Očekujemo jako dobar odaziv publike, vidljivo je i to i po broju prodanih ulaznica u ova prva dva tjedna. Očekujemo rasprodane Stožice. Dosad nije u Sloveniji bilo ovakvih MMA evenata".

Image
Foto: Screenshot/Voyo
Image
Foto: Screenshot/Voyo

"Bilo je", priča nam dalje Forgy, "nešto sitno u Stožicama još prije, ali tad slobodna borba nije bila na takvoj razini i popularnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stožice su najveća Arena u Sloveniji i FNC je organizacija baš za takvu Arenu s takvim kapacitetom i mogućnostima...

"Publici ćemo pružiti vrhunsku produkciju i zanimljive mečeve. Bit će to spektakularna noć u Areni Stožice, publici ćemo pružiti pravi doživljaj", otkriva nam Dražen Forgač i o glavnoj borbi FNC 15 eventa Miran Fabjan - Mario Žgela navodi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miran Fabjan se doslovno, nakon pobjede nad favoriziranim Tomom Spahovićem, preko noći pretvorio, prometnuo u jednu od vodećih zvijezdi regionalnog MMA sporta. Svi pričaju o njemu. Miran je prozvao kompletnu tešku i polutešku kategoriju, sve najbolje borce, od Stošića, Jokera, Erslana itd... nema MMA fana na Balkanu koji željno ne iščekuje ovu borbu. Radi se o spektakularnoj borbi, uparivanju dva strašna udarača. Fabijan je vrlo iskusan kickboxsač, jedan od najvećih ikad u regiji. Žgela je, se druge strane, strašan nokauter. Svi znamo kakav udarac ima s kojim je uspavao mnoge suparnike. Očekuje nas jedan vrhunski i krvav meč. Jedva čekamo to vidjeti", zaključio je Dražen Forgač.

Raspored FNC evenata za ovu godinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 15 - Ljubljana 30.3.2024.
FNC 16 - Medulin 13.4.2024.
FNC 17 - Beograd 1.6.2024.
FNC 18 - Beč 22.6.2024.
FNC 19 - Pula 7.9.2024.
FNC 20 - Zagreb 23.11.2024.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo