DOZNAJEMO DETALJE! DRAMA NA VAGANJU IVANE HABAZIN: / Napadnut trener hrvatske boksačice: 'Nismo znali ima li pištolj ili nož'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/RTL

Prema svemu sudeći brat američke boksačice napao je trenera Ivane Habazin

4.10.2019.
21:52
Jurica Galoic/PIXSELL/RTL
VOYO logo

Dramatične scene dolaze s vaganja najbolje hrvatske boksačice Ivane Habazin i najbolje boksačice svijeta, dvostruke olimpijske pobjednice Amerikanke Claresse Shields. Prema svemu sudeći brat američke boksačice napao je trenera Ivane Habazin i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Doznajemo kako se incident dogodio na vaganju i to kada je Ali Bashir, trener hrvatske boksačice, išao vidjeti koliko Clarissa ima kilograma. Prvo se njezina sesetra glasno derala na Bashira da se makne i unosila mu se u lice, a nakon što se on odmaknuo sve je na nekih desetak minuta utihnulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nakon 15-ak minuta pojavio se, navodno Clarissin brat, koji je navodno tek izašao iz zatvora, i zaskočio s leđa Bashira. Ubrzao je korak prema treneru Hrvatice i s leđa ga udario. Bashir je pao, a daljnji sukob spriječili su prisutni. Doznajemo kako je napadač htio tući i ljude koji su ga polušavali spriječiti, ali uspio je pobjeći jer su prisutni bili su u strahu da ovaj slučajno ne nosi sa sobom pištolj ili nož.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Habazin je bila silno potresena i uplakana, a zatim je zajedno s trenerom napustila prostorije i krenula u bolnicu. Doznajemo kako će trener na kraju morati na operaciju te da je helikopterom prebačen u drugu bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo