DOS SANTOS PRIJETI MIOČIĆU: / 'Sve će biti gotovo do kraja druge runde!'

Image
4.5.2017.
11:28
VOYO logo

Šansu nudi glavna borba večeri eventa UFC 211 u Dallasu 13. svibnja, borba u kojoj naslov prvaka brani američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić. Dvojac ima zajedničku povijest, a ne pamti ju po dobrom Miočić koji je te 2014. pretrpio svoj posljednji UFC poraz. Istom se raspletu nadolazeće borbe nada brazilski majstor, javlja Fox Sports.

"Divno je biti vlasnik pojasa, biti najstrašniji čovjek na planeti. Nije to za svakoga, svi bi to htjeli biti, ali ih malo stigne do tog trenutka u karijeri. Meni to mnogo znači, ne postoji bolji osjećaj i to je nešto nevjerojatno", kazuje Dos Santos i dodaje i šalje prijetnju Miočiću:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeni Miočića

"Za to se borim. Borim se za pobjedu protiv tog momka i uvjeren sam da ću do pobjede i doći."

Image

Dos Santos se suzdržao od velikih riječi i uobičajenog folklora punog uvreda na račun suparnika. Izvor tvrdi da je to zato što iznimno poštuje Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je ozbiljan igrač. Udara jako, dobro boksa, dobar je u hrvanju. Sve o njemu znam, ali ja sam broj jedan i svaki put kad pogledam borbe u našoj kategoriji uvjeren sam da zaslužujem ponovno biti prvak. To će se i dogoditi."

'Dolazim po pobjedu'

A Dos Santos smatra da zna i točan trenutak kada:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predviđam da ću Stipu Miočić pobijediti prije kraja druge runde. Iznimno ga poštujem, ali dolazim po pobjedu."

Američki Hrvat je u svibnju prošle godine osvojio pojas UFC-ova prvaka pobjedom protiv Fabricija Werduma, a naslov je obranio četiri mjeseca kasnije, nokautiravši Alistaira Overeema. Protiv popularnog Cigana će drugi put braniti pojas, a eventualnom pobjedom bi izjednačio rekord po broju uzastopnih uspješnih obrana naslova u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike