U OČEKIVANJU SPEKTAKLA

DAN UOČI VELIKOG OKRŠAJA: Mirko se ‘zaboravio’ pojaviti, Baruto se našalio na njegov račun

Pred hrvatskim majstorom borilačkih vještina Mirkom Filipovićem radna je Stara godina. Na Rizinovom Grand Prixu ga čeka polufinalna, a onda eventualno i finalna borba.

U četvrtak je Filipović u četvrtfinalu u Saitama Areni tehničkim nokautom došao do pobjede protiv Amerikanca Muhammeda Lawala. Ako protiv njega i nije bio favorit, u polufinalu protiv Estonca Kaida Baruta Höövelsona svakako će biti.

DEBELJKO BARUTO NEMA ŠANSE: Cro Cop je ‘ubojica divova’, dokazao je to već pet puta!

‘NAPADAMO DALJE!’: Cro Copa dirnule poruke navijača, evo što im je napisao

Odmor za meč

Subotnji program počinje u 7 sati po hrvatskom vremenu, a Filipovićev je dvoboj drugi po redu. Finalni je meč na rasporedu nekoliko sati kasnije.

U petak je na programu bilo sučeljavanje, a nakon što su pred fotoreporterima pozirali prvi polufinalisti, Iranac Amir Aliakbari i Rus Valentin Moldavskij, Baruto je na pozornicu stao sam. Cro Cop je odlučio propustiti sučeljavanje i odmarati se za subotu, a Estonac se našalio na njegov račun.

Neće biti posljedica

“Nadam se da će doći do sutra”, poručio je Baruto.

Estonac je, inače, bivši sumo-borac, puno je nastupao po Japanu, pa je tako i izjavu novinarima dao na japanskom jeziku. Što se tiče Mirka, ovo nije bilo službeno vaganje, ono je odrađeno uoči četvrtfinala, tako da neće biti posljedica zbog nedolaska.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr