Legendarna borba / Svi su se bojali golemog američkog borca, Cro Cop ga je nokautirao...

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sapp se navodno posebno pripremao za borbu, trenirao je muay thai, ali mobilni Cro Cop ga je pogodio u jetru.

15.5.2022.
10:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović, u ringu poznatiji kao, tijekom svoje bogate karijere stao je u ring s mnogim legendarnim borcima.

Cro Cop je poznat po svojim Pride Fighting Championship borbama, a borio se i u UFC-u, K-1, RIZIN-u i Bellatoru. Visok 188 centimetara i težak 106 kilograma, Cro Copa se široko smatra jednim od najboljih MMA boraca teške kategorije svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop ga prizemljio

Bob Sapp američki je MMA borac, a okušao se i u kickboxingu i hrvanju. Osim toga, Sapp je bivši profesionalni igrač američkog nogometa, a najpoznatiji je u Japanu.

Sappa krasi gorostasa pojava od 196 centimetara i čak 149 kilograma mišića. Amerikanac se 2003. godine pojavio u ringu oči u oči s našim Cro Copom. Sapp je pobijedio u prve tri kickboxing borbe u karijeri, ali Cro Cop je bio njegov najozbiljniji protivnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o bivšem K-1 prvaku, ali Sapp je ipak imao 40kg prednosti. Filipović se u to vrijeme fokusirao na MMA borbe, ali je prihvatio borbu sa Sappom jer nije mogao pronaći dobrog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova borba trajala je samo jednu rundi. Sapp se navodno posebno pripremao za borbu, trenirao je muay thai, ali mobilni Cro Cop ga je pogodio u jetru. Kasnije ga je Cro Cop pogodio s lijevicom i slomio mu kost u oku, nakon čega je Sapp morao priznati poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo