DALEKO OD SVJETALA VELIKE POZORNICE, MUKOTRPNO JE GRADIO SVOJ PUT: / Hrvat u borbi života protiv britanskog projekta

Image
Foto: Screenshot: RTL Sport

'Idem pokazati, dati sve od sebe i ako Bog da pobjediti'

2.10.2020.
20:59
Screenshot: RTL Sport
VOYO logo

Ovo nedjelje RTL vam donosi novu boksačku poslasticu. Marko Čalić (33) u nedjelju ima borbu karijere u poluteškoj kategoriji. Puljanin će se borit u Londonu s Joshuom Buatsijem u borbi večeri, velikim favoritom o kojem Čalić zna sve. Bez obzira na reputaciju protivnika i njegovu kvalitetu, Čalić ide hrabro i napravit će sve da na kraju on bude pobjednik u naslovnoj borbi večeri. Velika je to prilika za njega.

Image
HRGOVIĆEV PROMOTOR PROZVAO ALENA BABIĆA: /

'On se zapravo ne želi boriti s Filipom, samo ga iskorištava za promociju'

Image
HRGOVIĆEV PROMOTOR PROZVAO ALENA BABIĆA: /

'On se zapravo ne želi boriti s Filipom, samo ga iskorištava za promociju'

Image
Foto: Sceenshot: RTL Sport

Tako daleko od svjetala velike pozornosti, Čalić je tražio i gradio svoj boksački put. Boks mu je u krvi, s ocem i izbornikom hrvatske reprezentacije odrađuje pripreme. Eddie Hearn je vidio ono što vide svi. Da je kvalitetan, da je dečko koji se želi pokazati, pobijediti. Buatsi, britanski projekt tamošnje poluteške kategorije, dobio je težak zadatak. Jer kako on ide na pobjedu, ide i Marko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idem pokazati, dati sve od sebe i ako Bog da pobijediti", kazao je Čalić za kameru RTL Sporta.

Gledatelje RTL-a čeka poseban boksački event

Za spomenuti kako u organizaciji Matchroom Boxinga gledatelje RTL-a čeka poseban boksački event na kojem će sudjelovati dva hrvatska predstavnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao glavni događaj večeri gledatelji će na RTL 2 TV od 23 sata moći pogledati susret za WBA internacionalni poluteški pojas između Joshue Buatsija i Marka Čalića, dok u jednoj od predborbi pratimo i Alena Babića protiv Nialla Kennedyja. Obje borbe u tekstualnom prijenosu UŽIVO moći pratiti na portalu Net.hr.

Image

Borba protiv Buatsija za Marka Čalića bit će susret karijere u kojem će imati priliku osvojiti prvi profesionalni pojas. Oba meča iz RTL-ova studija vodit će Filip Brkić, dok će se na poziciji stručnog sukomentatora naći Hrvoje Sep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čalić se našao u poziciji kakvu je sanjao

Priča je prava sportka, boksačka... Uz savršen omjer pobjeda i poraza (11-0), Čalić se našao u poziciji kakvu je sanjao, da kao izazivač potvrdi svoju kvalitetu i pozicionira se kao značajno svjetsko ime i na velika vrata uđe među najbolje boksače u poluteškoj kategoriji. N

jegov protivnik, aktualni internacionalni prvak prema WBA-u, osvajač brončane medalje na Olimpijskim igrama u Riju 2016., dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, a rodom je iz Gane te je, poput Čalića, samo s jednom borbom više (12-0), neporažen. WBA internacionalni pojas Buatsi je osvojio 2018. u meču s Latvijcem Andrejsom Pokumeikom te ga četiri puta uspješno branio, posljednji put protiv Kanađanina Ryana Forda krajem kolovoza 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo