CRO COPOVA POBJEDA ODJEKNULA SVIJETOM! Stigla poruka i od bivšeg Vatrenog: / 'Svaka čast killeru'

Image
Foto: Facebook/Stipe Drviš

Brojne čestitke od fanova diljem svijeta stigle su na Mirkovu adresu.

31.12.2017.
20:29
Facebook/Stipe Drviš
VOYO logo

Pobjeda Mirka Cro Copa Filipovića (43) na Rizinovoj priredbi protiv četiri godine starijeg Japanca Tsuyashija Kosaku odjeknula je borilačkim svijetom. Osvrnuli su se na nju i poznati MMA portali MMA Junkie i Blody Elbow.

Image
EKSPRESNA POBJEDA CRO COPA! /

Legendarni Hrvat nije imao milosti prema Japancu, sve je bilo gotovo nakon samo jedne minute

Image
EKSPRESNA POBJEDA CRO COPA! /

Legendarni Hrvat nije imao milosti prema Japancu, sve je bilo gotovo nakon samo jedne minute

Prvi od njih ističe da je nakadašnja zvijezda PRIDE-a i UFC-a (36-11-2) uništila Tsuyoshija Kohsaku (27-20-2) za 62 sekunde nakon što je nizom snažnih udaraca prisilio suca na prekid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički niz

"Cro Cop je produljio pobjednički niz na osam pobjeda, što mu je najduži niz u karijeri. Nije izgubio od studenog 2013.", navodi MMA Junki. Ističu i da je poslije borbe rekao da će se oprostiti na posljednji dan 2018. godine, ali i da će prije toga odraditi još jednu borbu.

Blody Elbow piše da je Cro Cop u potpunosti demolirao Japanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je lani osvojio Grand prix, sada je došao do niza od osam pobjeda, odnosno devete od deset otkako je 2011. napustio UFC", pišu. Također navode da je legenda objavila konačan oproštaj za godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deveta pobjeda za Silvestrovo

Ovo mu je, inače, bila deveta pobjeda za Silvestrovo. Jedino je izgubio od Marka Hunta, u borbi u kojoj je Novozelanđanin dobio par jakih high-kickova u glavu i to s tenisicama posebno namijenjenim za borbu.

Mirko je pobjeđivao Nagata 2000. godine, legendarnog Fujitu i to koljenom u glavu, moćnog atletu Kevina Randlemana kojem je 2002. “gušenjem” vratio za teški poraz u njihovom prethodnom meču, “diva” Hong Man Choija 2008. godine i to low kickovima, kojima je propisno izudarao ovog 218 cm visokog i 150 kg teškog Korejca i tako ga natjerao na kapitulaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasnićeva čestitka

Shinichi Suzukawa je 2012. godine Mirku morao predati meč nakon što mu je Cro Cop napravio “armbar”, a 2014. Mirko je porazio svog velikog prijatelja i partnera s kojim trenira Satoshija Ishiija. Kaito je pao 2016. godine, a Aliakbari u finalu Rizinovog Grand Prixa prošle godine. Sad je na red došao Kosaka.

Brojne čestitke od fanova diljem svijeta stigle su na Mirkovu adresu. Ona posebno zanimljiva stigla je od proslavljenog hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Svaka čast killeru"; poručio je nekadašnji napadač putem Facebooka.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo