'Cro Cop je jadnik koji je u Japanu namještao borbe!'

Chael Sonnen je u svom posljednjem kontroverznom intervjuu sasuo bujicu uvreda na račun mnogih boraca među kojima je i Cro Cop.

8.7.2011.
16:08
VOYO logo

Američki borac Chael Sonnen dao je intervju koji mu mnogi, pa i Cro Cop, neće oprostiti.

U razgovoru s Arielom Helwanijem 34-godišnji borac kojem je istekla suspenzija zbog uzimanja dopinga izgovorio je teške optužbe na račun japanskih borilačkih organizacija, Wanderleija Silve, ali i Mirka Filipovića kojeg je do sada često spominjao u negativnom kontekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://o.aolcdn.com/videoplayer/AOL_PlayerLoader.swfSonnenove uvrede na račun Cro Copa počinju nakon devet minuta i 40 sekundi intervjua

"Cro Cop je tukao sve u Japanu, a u Americi ne može nikoga dobiti. Lijeva noga groblje, desna bolnica? Što je Mirko? Što se dogodilo s tvojim nogama? Reći ću vam ja što se dogodilo. Nema više suca sa slušalicama i ljudi koji će njegovom protivniku u svlačionici reći kada mora pasti. Kaže da je izgubio motivaciju. Nije, nego je jadan, kao i Fedor i Wanderlei Silva čije su borbe u Japanu također bile namještene. On misli da je pobijedio 22 borca, a svi znamo da to nije istina", izjavio je Sonnen u gotovo dvadesetminutnom intervjuu punom bahatih izjava i optužbi na račun protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Vezani članci:

arti-201106020531006 arti-201105160888006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo