ČOVJEK KOJI JE OSVAJAO DVA UFC POJASA O ŠANSAMA MIOČIĆA: / 'Cormier ako želi pobijediti mora napraviti jednu stvar'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Oglasio se i bivši prvak u obje kategorije

8.3.2018.
12:20
Screenshot Youtube
VOYO logo

Dvojica prvaka, teškaš Stipe Miočić i poluteškaš Daniel Cormier, imaju zakazan ogled za 7. srpnja u Las Vegasu gdje će u glavnoj borbi UFC 226 eventa odlučiti o vlasniku pojasa teškaške kategorije. Za razliku od dosadašnjih obrana naslova prvaka Miočić će u ovu borbu ući sa statusom favorita.

MIOČIĆ ČESTITAO WILDERU I POSLAO MU ZANIMLJIVU PORUKU: ‘Nastavi naporno raditi i možda se vidimo u tom ringu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ključ u tome da Daniel uspije natjerati Stipu da hrvaju"

Legendarni UFC borac Randy Couture osvajao je pojaseve u obje kategorije, a za MMANytt razgovarao o šansama obojice boraca.

“Smatram da će to biti vrlo zanimljiv i tehnički jako dobar meč", rekao je Couture i nastavio: “Mislim da je ključ u tome da Daniel uspije natjerati Stipu da hrvaju koliko god je više moguće tijekom tog meča. Ako u tome uspije, vjerujem da ga čeka jako dobra večer. Ako Stipe uspije iskoristiti svoju sjajnu distancu, svoje stand up kvalitete i svoj borilački IQ, te uspije držati Cormiera dalje od sebe, to bi mogla biti dobra večer za njega. To je jedna od onih borbi, kao kada bacite novčić, teško je reći tko će pobijediti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe je jedan od najboljih boraca svijeta"

Coutureu su sada 54. godine, a u svojoj MMA karijeri ima omjer od 19 pobjeda i 11 poraza. Išao je na sveučilište Oklahome State gdje je sve krenulo od hrvanja grčko-rimskim stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠEF UFC-a SASTAO SE S BIVŠIM PRVAKOM I BOCNUO MIOČIĆA: ‘Volio bih da se vrati, kada je on osvojio naslov bilo je zabavno’

“Ja sam hrvač, tako da nekako vjerujem da će ta hrvačka prošlost odraditi posao za Cormiera. Ali Stipe je jedan od najboljih boraca svijeta. On je sjajan MMA borac”, zaključio je bivši UFC prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego što zajedno uđu u oktogon, njih dvojica će biti treneri u novoj sezoni showa The Ultimate Fighter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo