MCGREGOR SE VIŠE NEĆE BORITI U UFC-U? / Trening partner progovorio o zvijezdi i zabrinuo milijune fanova i Danu Whitea

Image
Foto: AFP
4.4.2017.
16:46
AFP
VOYO logo

Naime, Conor McGregor se, nakon što je osvojio dva naslova prvaka, okrenuo velikom izazovu u obliku boksačkog megaspektakla protiv neporaženog bivšeg svjetskog prvaka i boksača, Amerikanca Floyda Mayweathera.

BORILAČKI SVIJET JE NA NOGAMA: Dogovorena je borba stoljeća, sudar titana težak milijardu dolara srušit će sve rekorde

Zarada od PPV-a premašit će milijardu dolara

Za njihovu borbu postoji veliki interes javnosti. “Borba stoljeća” kako se nazivao boksački meč Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa, samo od pay-per-view servisa zaradila je više od 410 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se ne zna koliko bi McGregor i Mayweather dobili za predstojeću borbu, predviđa se da će zarada od PPV-a premašiti milijardu dolara. Pretpostavlja se da će McGregor ovom borbom zaraditi stotinjak milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No što to znači za njegovu karijeru MMA-u, sport u kojem je za 13 sekundi nokautirao deset godina neporaženog prvaka da bi za manje od 12 mjeseci osvojio naslov u još jednoj kategoriji i ušao u povijest? To bi moglo značiti da će UFC organizacija na čelu s Danom Whiteom, čovjekom koji jako voli novac i zaradu, a samim time i McGregora, morati smisliti dobru ponudu ako misle da se McGregor ponovno bori pod okriljem ove elitne MMA organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac uopće nije jedina stvar koja mu je bitna

Njegov trening partner i UFC-ov velteraš, Gunnar Nelson, razmišlja u istom smjeru i ističe kako novac pri tome neće biti jedini motiv.

“To će ovisiti o nekim stvarima”, rekao je Nelson za ESPN o McGregorovom povratku u UFC i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Novac uopće nije jedina stvar koja mu je bitna. Istina, dosta mu je bitan, ali ako ga borba uzbuđuje i smatra da je riječ o velikom izazovu, ako se radi o stvaranju povijesti i takvim stvarima, napravit će to.”

Zasada, McGregor čini se nije u nikakvoj žurbi. Osvajanjem pojasa u lakoj kategoriji prošlog listopada “The Notorious” je odlučio napraviti pauzu dok mu se ne rodi prvo dijete i strpljivo radi na dogovaranju meča s Mayweatherom. Uz to, do sad je u karijeri, prema vlastitim izvješćima, zaradio 40 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada ima dosta novca s kojim se zabavlja. Može raditi puno stvari. Mislim da je miran narednih godinu dana. Uvijek nešto smišlja. U ovom trenutku riječ je o borbi s Mayweatherom i čini se da će se to dogoditi. Kako god okrenete on će si naći neku zanimaciju. Mora ostati zaposlen jer je jako hiperaktivan tip. Nije da samo sjedi po kući. Kad ne bi imao ništa za raditi vjerojatno bi smišljao neke svoje gluposti. Uvijek nešto smisli. Njemu treba uzbuđenje”, završio je Gunnar Nelson.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo