TO SMO VEĆ VIDJELI / Conor McGregor mogao bi zaraditi 150 milijuna za meč koji nikoga ne zanima: 'Smatra ga lakom lovom i lakom borbom'

Image
Foto: Profimedia

McGregor je ušao u boksački ring s Mayweatherom prije pet godina

30.6.2022.
17:13
Profimedia
VOYO logo

Conor McGregor već je godinama jedno od najvećih imena u svijetu MMA sporta, baš kao što je Floyd Mayweather bio u boksu. Dvojac je na oduševljenje cijelog svijeta odradio meč 2017. godine, ali reakcije nisu bile onakve kakve su borci očekivali.

No, oni su svoje zaradili i kako stvari stoje, rade na revanšu koji bi se trebao održati 2023. godine. Prva borba između dvojca završila je pobjedom Mayweathera kojem je to bila okrugla 50. pobjeda u isto toliko mečeva, nakon čega je 'objesio rukavice o klin'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je odradio nekoliko ekshibicijskih mečeva, dok se Conor vratio MMA-u.

Image
Foto: Profimedia

Laka lova

Procjenjuje se da je dvojac za prvi meč zaradio stotine milijuna dolara, a sada su se pojavile informacije kako je Floyd ponudio 157,9 milijuna dolara za revanš, odnosno taj bi novac sjeo na račun Notorious McGregora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Floyd trenira kao da ima 30 godina, u odličnoj je formi i Conora smatra lakom lovom i lakom borbom", veli izvor blizak bivšem boksaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna pojavila se informacija kako bi se mogao održati revanš, a sada je ta opcija sve realnija. McGregor je na društvenim mrežama potvrdio da se radi na revanšu te kako je lako moguće da će održati. Već se spominje i datum te mjesto, a šuška se o ožujku 2023. godine i Saudijskoj Arabiji.

Nakon prvog meča navijači nisu bili oduševljeni viđenim te mnogi na društvenim mrežama ističu kako taj meč nitko ne želi gledati ponovno. No, McGregor i Mayweather neće imati ništa protiv toga da im na račun kapne još kojih 100 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo