NALJUTIO SE / Dynamit u prvoj rundi bez imalo milosti izbušio boksača koji do sad nikad nije bio nokautiran i oduševio boksačku meku

Image
Foto: Profimedia

Daniel Dubois vezao dvije pobjede nokautom nakon poraza od Joycea

1.9.2021.
19:50
Profimedia
VOYO logo

Najperspektivniji britanski teškaš Daniel Dynamite Dubois (23 godine) na Twitteru je objavio kako je njegov debi na američkoj boksačkoj pozornici, koju moraš pokoriti ako misliš biti svjetski prvak i zadobiti poštovanje boksačkog svijeta, bio "kratak i sladak".

Kombinacija sve riješila

Image
U NJEGOVIM OČIMA POJAVILA SE GLAD ZA POBJEDOM, HTIO GA JE SAMLJETI: /

Novi boksački prvak briljirao nakon šokantnog nokauta

Image
U NJEGOVIM OČIMA POJAVILA SE GLAD ZA POBJEDOM, HTIO GA JE SAMLJETI: /

Novi boksački prvak briljirao nakon šokantnog nokauta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubois je u nedjelju pobijedio Joea Cusumanoa tehničkim nokautom već u prvoj rundi u Rocket Mortgage FieldHouseu u Clevelandu, na boksačkom programu predvođenom mečem Jakea Paula i Tyrona Woodleya.

UKBoxersNews putem Facebooka prenosi izvještaj BoxingScenea u kojem stoji kako je Dynamit tri puta rušio suparnika, prije nego što je meč bio prekinut 51 sekundu prije kraja prve runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga uzastopna pobjeda

Dubois (17-1, 16 KO) pobijedio je tako i drugu uzastopnu borbu brzim nokautom nakon poraza u 10. rundi od 35-godišnjeg odličnog boksača Joea Joycea 28. studenog u Church Houseu u Londonu, 23-godišnj nokauter Dubois malo kao da se naljutio zbog tog poraza i odlučio se furiozno vratiti, pa je nokautirao Rumunjca Bogdana Dinua (20-3, 16 KO) u drugoj rundi svoje povratne borbe 5. lipnja u međunarodnom centru Telford u engleskom Telfordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cusumano prvi put nokautiran

Cusumano (19-4, 17 KO) iz Danvillea u Virginiji nije do ovog meča bio nokautiran, ali Dubois je za njega bio ogroman iskorak u konkurenciji pa je po prvi put u karijeri osjetio kako je to biti završena priča.

Duboisova desna ruka našla je cilj sa strane Cusumanove glave i poslala ga na koljena 58 sekundi nakon početka. Zaprepašteni Cusumano ustao je, ali kombinacija Duboisa ga je opet prizemljila na 1:19 prije kraja runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cusumano se hrabro pokušao izboriti iz teške nevolje, ali Dubois ga je izbušio s još dvije desne i lijevom kad je treći put pao na tlo.

Dubois na 19. mjestu teškaša

Sudac Nichols je brzo mahnuo rukom i prekinuo akciju nakon tog trećeg rušenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako se Dubois nakon ovog meča nalazi na 19. mjestu BoxRecove ljestvice, a prošlog tjedna oduzet mu je pojas privremenog WBA prvaka svijeta. To je zapravo WBA napravio svim privremenim prvacima, automatski ih gurnuvši na pozicije svojih obaveznih izazivača. 

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo