BOKSAČKI SRAZ KOJI ĆE S NAPETOŠĆU PRATITI CIJELI SVIJET: / Legendarni borci potvrdili meč, očekuje se rekordna gledanost i zarada

Image
Foto: Profimedia

Irski borac je u lipnju objavio kako se povlači u mirovinu, no čini se da ona nije dugo potrajala

26.9.2020.
11:52
Profimedia
VOYO logo

Poznati irski MMA borac i bivši UFC-ov prvak, 32-godišnji Conor McGregor, vraća se u boksački ring za meč protiv legendarnog Mannyja Pacquiaoa. McGregor je osvojio naslov prvaka u UFC-u u perolakoj kategoriji 2015. i 2016. i u lakoj kategoriji 2016. i 2018., a u kolovozu 2017. se u Las Vegasu borio u boksačkom meču protiv američke legende Floyda Mayweathera i taj meč izgubio na bodove.

Irski borac je u lipnju objavio kako se povlači u mirovinu, no čini se da ona nije dugo potrajala. McGregor je na Twitteru ispričao svoju stranu priče- da se htio vratiti u oktogon i da je imao više ponuda, ali da se tada dogodila pandemija koronavirusa i da je morao predugo čekati te je odustao od svega. Potom je rekao da će mu sljedeća borba biti na Bliskom Istoku s Mannyjem Pacquiaom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebalo dugo čekati i Pacquiao je pristao na meč. Filipinac je trenutno jedan od 24 senatora te zemlje, a putem svog ureda objavio je kako će se meč održati sljedeće godine negdje na Bliskom Istoku.

Image

Aug 25,2017. Las Vegas NV. Ireland,'s Conor McGregor weighs in at 153 pounds at todays weigh in Friday at the T-Mobile Arena. McGregor will be fighting Floyd Mayweather Jr. August 26th at the T-Mobile arena in Las Vegas. This will be Floyd's 50th fight and his last..Photos by Gene Blevins/LA DailyNews/SCNG/ZumaPress.,Image: 346748040, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Čeka ih golema zarada

"Gospodin Pacquiao će veliki dio svoje zarade donirati borbi protiv covida-19 na Filipinima i potvrđuje borbu. Odvjetnici rješavaju zadnje detalje oko ugovora, a oba borca već su počeli s pripremama", rekao je Pacquiaov glasnogovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se kako bi meč mogao organizirati Dana White, šef UFC-a, jer je nedavno rekao kako će uskoro objaviti nešto veliko vezano uz boks. Podsjetimo, protiv Mayweathera je Irac zaradio nestvarnih 130 milijuna dolara, a izgubio je tehničkim nokautom u desetoj rundi.

Nagađa se kako bi borba s Filipincem mogla također biti vrlo unosna jer on je izrazito popularan na Bliskom Istoku, a u tom se meču, ujedno, McGregoru daju vrlo male šanse. Štoviše, Pacquiaov trener je kazao kako ih McGregor uopće nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pacquiao bi ga uništio unutar tri runde. Prebrz je i premoćan, a McGregor je nitko i ništa", rekao je trener filipinskog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo