BOKSAČKA ZVIJEZDA POKVARILA HRGOVIĆU PLANOVE: / Moćni promotor objasnio što se dogodilo i kad će i s kim El Animal u ring

Image
Foto: PIXSELL

Na ovaj način pod znak upitnika našao bi s njegov nastup na olimpijskim kvalifikacijama

16.2.2020.
11:08
PIXSELL
VOYO logo

Meč najboljeg hrvatskog boksača FilipaHrgovića i Kongoanca Martina Bakolea Ilunge, kako se čini. neće se održati 28. ožujka nego 25. travnja ili 2. svibnja. Boksački promotor Eddie Hearn otkrio je to u razgovoru za Talk Sport.

Naime, boksačka priredba koja je trebala biti krajem ožujka propala je jer je odgođen meč između Oleksandra Usyka i Derecka Chisore, što je trebala biti glavna borba večeri. Usyk se, naime, još nije dovoljno oporavio od ozljede lakta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada planira Hrgovićevu borbu staviti kao uvod u obračuna Dillaina Whytea i Alexandera Povetkina.

Image
Foto: Svcreenshot/RTL

"Ta je borba dogovorena, samo moramo finalizirati dvoranu i datum. Održat će se 25. travnja ili 2. svibnja. Želim meč Hrgović - Martin Bakole na undercardu. Sviđa mi se ta Bakoleova borba, vjerojatno će završiti na priredbi Whyte vs. Povetkin", rekao je Hearn za Talksport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgoviću problem predstavlja što što bi se potencijalno u svibnju mogao naći na svjetskom kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Parizu, koji je na rasporedu od 13. do 20. svibnja.

No, možda uopće ne dobije priliku ako Marko Milun ranije izbori plasman na OI. On će nastupiti na europskim kvalifikacijama u Londonu, koje su na rasporedu od 14. do 24. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo