BIVŠI UFC PRVAK SE NAKLONIO MIRKU: / 'On je čudovište, čista snaga i eksplozija. Destrukcija!'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Josh Barnett, bivši UFC prvak koji trenutačno odrađuje suspenziju zbog pada na doping testu, bio je gost podcasta 'Joe Rogan Experience' TV komentatora i komičara Joea Rogana, piše Fightsite.

30.6.2017.
22:29
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Među ostalim temama i aktualnostima, spomenuo je Barnett i Mirka Filipovića, legendarnog hrvatskog borca nasuprot kojeg je stajao triput i triput završavao borbe porazom.

Upitan je li Pedro Rizzo imao najjače udarce nogama koje je iskusio, Barnett je ponudio sljedeći odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne. Cro Cop. Evo jedna priča o Cropu. Ja Mirko i Erik Paulson. Treniramo u Vegasu, nisam siguran jesam li komentirao ili se borio protiv Nastule. Trenirao sam s Mirkom u Vegasu i dobro smo se zabavljali. Da, mislim da sam se borio tada. Paulson mi je držao fokusere, a Mirko mi je sugerirao da udarim lijevim krošeom. Nije bio zadovoljan kako sam to napravio pa mi je sugerirao da će mi on pokazati. Paulson je držao kožni Muay Thai fokuser ovako, ali na drugu stranu. Za desni njegov kroše, zapravo prednji kroše.

I Mirko mi je demonstirao kako da udarim taj kroše. Pogodio je taj kožni fokuser i strgao ga s ruke Paulsona. Fokuser je odletio na drugi kraj dvorane, udario je u zid i pao na pod. Svi su bili: vaaauuu. A Paulson je i dalje držao ruku u zraku, pogledao je mene, pogledao je Mirka. Mirko je samo odmahnuo. Samo tišina. Ja sam primio te udarce i ostao sam na nogama jer sam idiot. Pomislio sam si u sebi: Kako je*eno ovaj udara? U najboljim danima je bio apsolutna čista snaga, čista eksplozija. Destrukcija", ponudio je opis onog što je iskusio Barnett i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, rasturao je ljude high kickovima. U biti su najopasniji bili low kickovi i middle kickovi. Jer si mogao vidjeti high kick, ali kada bi ga branio, on bi te udario u rebra i potrgao bi ih. Mislim da samo dobio samo jedan udarac u rebra od njega. On je tada mogao raditi bilo što, u svemu bi bio uspješan. Bio je čudovište."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo