BIVŠI UFC PRVAK IZNIO INFORMACIJU O CRO COPU KOJU DO SAD NISMO ZNALI: / Borilački svijet trebao je svjedočiti - spektaklu!

Image

Quinton Jackson je prilikom gostovanja u The MMA Houru iznio informaciju koju dosad nismo znali.

31.1.2017.
18:03
VOYO logo

Naime, u razgovoru s Arielom Helwanijem, ‘Rampage’ je otkrio kako se umjesto s Muhammedom Lawalom, ovog ožujka trebao boriti ni više, ni manje nego s Mirkom Filipovićem, izvještava Fightsite.

‘ŠTO JE MIRKO, OPET GRIPA?’:

“Ponudili su mi Cro Copa, ali on se onda umirovio. Zatim su se vratili s ponudom da se borim protiv King Moa”, otkrio je Jackson Bellatorovu ponudu na što je Helwani pokušao provjeriti je li se ta borba trebala održati u Japanu. Quinton Jackson je kazao da ne zna gdje su se trebali boriti i da jedino što zna da se borba trebala dogoditi u ožujku. Također, "Rampage" je dao do znanja kako bi taj okršaj bio bolji na navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Cro Copom bi bila uzbudljiva borba, dok će ‘King Mo’ samo ići na rušenja”, otkriva Jackson koji će se s Lawalom susresti 31. ožujka u glavnoj borbi Bellatora 175.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Quinton Jackson zvučno je ime u MMA svijetu. Radi se o borcu koji je bio UFC prvak u poluteškoj kategoriji, a držao je i pojas u srednjoj kategoriji u Prideu. Radi se o borcu koji njeguje agresivni stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo