TRAGEDIJA / Bivši UFC borac preminuo nakon što ga je udario autobus

Image
Foto: Profimedia

Colares izdahnuo na putu prema bolnici Richa Faria od ozljeda koje je zadobio u nesreći

2.5.2023.
8:10
Profimedia
VOYO logo

Brazilski majstor mješovitih borilačkih vještina Felipe Colares preminuo je na putu do bolnice od ozljeda koje je zadobio nakon udarca autobusa koji je na njega naletio dok se vraćao kući s treninga.

Vijest je potvrđena u kasnijim večernjim satima ponedjeljka. Colares je imao samo 29 godina, javljaju strani mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nesreće je došlo na ulici Rio de Janeira, a Colares je izdahnuo na putu prema bolnici Richa Faria od ozljeda koje je zadobio u nesreći. Iza sebe je ostavio suprugu i desetomjesečnog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Colares je u MMA karijeri bio na omjeru od 12 pobjeda i četiri poraza. Sve poraze doživio je natječući se u UFC-u, čiji je dio bio od 2019. do prošle godine. Ukupno je odradio šest borbi za tu promociju u koju je stigao kao neporaženi prvak perolake kategorije brazilske promocije Jungle Fight.

Image
Foto: Profimedia

Tri godine bio je ugovorno vezan s UFC-om i borio se šest puta u perolakoj kategoriji. U karijeri ima ukupno 16 profesionalnih MMA borbi, a iz UFC-a je otpušten 2022. godine poslije drugog uzastopnog poraza s omjerom dvije pobjede i četiri poraza u promociji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ove godine vratio se na pobjednički kolosijek pobjedom u debitantskom nastupu u francuskom Ares FC-u, ali ispostavilo se kako mu je to bio posljednji meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo