BIT ĆE TO - SPEKTAKL! / Po mnogima najveći MMA borac svih vremena sprema se ponovno osvojiti svijet

Image
Foto: AFP

Dogovoren je novi datum borbe između legendarnog Fedora Emelianenka (36-4) i Matta Mitrionea (11-5).

22.3.2017.
8:37
AFP
VOYO logo

Kako Cbssports.com javlja, spomenuti MMA teškaši će se obračunati 24. lipnja na Bellator 180 priredbi u New Yorku, što će biti debi Emelianenka u ovoj promociji. Ova borba se već trebala održati prošlog mjeseca na Bellator 172 priredbi u San Joseu, ali je otkazana na dan eventa nakon što je Mitirone bio hospitaliziran zbog bolova uzrokovanih bubrežnim kamencem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LUDI BORILAČKI VIKEND: Nastavak Golovkinove vladavine, spektakularni nokauti i borba u kojoj je borac nakon 30 sekundi ‘zaspao’ stojećki

Bit će ovo treća borba za Emelianenka nakon što se slavni Rus 2015. godine vratio iz mirovine nakon tri godine pauze od borbi. Posljednji put Emelianenko je nastupio u srpnju prošle godine pod okriljem ruskog EFN-a gdje je odradio neriješeni meč s Fabiom Maldonadom. Ruski veteran je bivši Pride prvak i po mnogima je najbolji MMA borac svih vremena.

Mitirione se pridružio Belatoru prošle godine nakon što je napustio UFC s dva poraza u nizu. U Bellatoru je upisao dvije pobjede nokautom, posljednju protiv Olija Thompsona u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellator 180 predvodi borba legendi Chaela Sonnena i Wanderleija Silve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo