BIT ĆE TO SPEKTAKL: / Objavljen planirani datum uzvratne borbe koju iščekuje čitav svijet

Image
Foto: AFP, PAUL CROCK
11.12.2015.
9:36
AFP, PAUL CROCK
VOYO logo

Čelni čovjek UFC-a Dana White kazao je za Los Angeles Times kako će Holly Holm svoj sljedeći meč imati upravo protiv Ronde Rousey i na taj način dati šansu bivšoj UFC prvakinji u bantam kategoriji nakon što ju je iznenađujuće porazila u meču održanom 11. studenog u Australiji. Meč se planira za 9. srpnja, a menadžer Holm Lenny Fresquez misli da bi se njegova klijentica prvo trebala boriti sa Mieshom Tate. To opravdava riječima:

"Nisam siguran da će Ronda biti spremna za meč u lipnju sljedeće godine. Dobila je strašne batine i mislim da nije u njezinom interesu da se tako brzo odluči za meč sa Holm", objašnjava Lenny Fresquez. Međutim, White je za Times kazao kako je razgovarao sa Rousey i ona mu je dala do znanja kako je spremna u svom sljedećem meču sučeliti se sa Holm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zabrinuti' i sarkastični Fresquez

"Stvarno smo zabrinuti za njezino mišljenje", sarkastičan je Fresquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC organizacija u ugovorima sa svojim najboljim borcima ima mogućnost odlučivanja tko će se boriti sa kime i često svoje odluke prilagođavaju željama navijača i odlučuju se za onaj meč koji MMA obožavatelji imaju veliku želju vidjeti. I naravno, u tim situacijama borci nisu često oduševljeni izborom svojih sljedećih protivnika, ali moraju odrađivati borbe, odnosno, postupiti prema točkama ugovora.

Rousey se oporavlja od ozljeda i poraza

Ronda Rousey je zbog ozljeda zadobivenih u borbi sa Holm dobila suspenziju od UFC organizacije na 180 dana, ali suspenzija može biti i smanjena ako CT nalaz bude negativan. Rousey se trenutno oporavlja od gubitka titule i ozljeda i privikava na to da više nije najbolja i da titula nije u njezinim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sama je prije nekoliko dana istaknula kako je jako tužna zbog gubitka titule i kako će "vjerojatno proći tri do šest mjeseci prije nego što ću moći jesti jabuku, a kamoli primati udarce".

Holm je, pak, prošli mjesec nakon borbe za New York Times jasno dala do znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratiti će se. Pomirila se sa činjenicom kako titula više nije njezina. Morati ću za uzvrat biti duplo spremnija nego prošli puta", kazala je Holm.

Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo