ZNA SE I KADA I GDJE / Bit će spektakl. Najbolji hrvatski kickboksač, Antonio Plazibat, dogovorio novi meč i to protiv bivšeg UFC-ova borca

Image
Foto: Instagram

Plazibat je početkom ovog mjesta svladao Marokanca Tarika Khbabeza nokautom u drugoj rundi

23.9.2021.
20:03
Instagram
VOYO logo

Najbolji hrvatski kickboksač, Antonio Plazibat, dogovorio je novi meč. Na spektakularnom eventu Glory Collision 3, na kojem se u naslovnoj borbi tuku Alistair Overeem i Rico Verhoeven za titulu prvaka, Hrvat će se boriti protiv bivšeg UFC-ova i KSW-ova borca.

Riječ je o Jamesu McSweeniju, iskusnom 40-godišnjem borcu, a meč će se održati na spomenutom eventu 23. listopada u Arnheimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plazibat je početkom ovog mjesta svladao Marokanca Tarika Khbabeza nokautom u drugoj rundi na eventu Glory 78 i tada je otkrio kako ga vrlo brzo čeka novi meč, a očito je bio u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, McSweeney je prekaljeni borac koji se godinama borio u raznim organizacijama uključujući i legendarni K-1. Kickboksu se vratio 2018. godine nakon što se deset godina borio u MMA-u.

Do sada je McSweeney skupio više od 50 nastupa u kickboksu i više od 30 mečeva u MMA-u. Plazibat u Gloryju ima četiri pobjede iz pet borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo