Pojas oko struka / Alen Babić za RTL: 'Ovaj me pojas vraća u vrijeme kad nisam imao ništa'

Image
23.5.2022.
22:44
VOYO logo

Alen 'The Savage' Babić vratio se u Zagreb nakon najveće pobjede u svojoj karijeri. Babić je savladao Poljaka Adama Balskog što mu je donijelo WBC-ov silver pojas bridgerweight kategorije, a njegovi vjerni navijači su mu priredili lijep doček.
Već u ponedjeljak je gostovao u studiju RTL Sporta kod voditelja Marka Vargeka.

"Ovaj pojas me vraća u vrijeme deset godina u natrag kada nisam imao ništa, kad sam grizao i išao naprijed. Neopisiv osjećaj. Spavam s pojasom i volio bih da taj osjećaj mogu skupiti u bocu i dati nekome kome treba", odmah na početku razgovora je otvorio dušu sjajni hrvatski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Hladni rat /

Alen Babić iznenadio sve detaljem o slučajnom susretu s Hrgovićem: 'Ostao sam u šoku'

Image
Hladni rat /

Alen Babić iznenadio sve detaljem o slučajnom susretu s Hrgovićem: 'Ostao sam u šoku'

Prokomentirao je i ružan potez njegovog suparnika u ovom dvoboju koji ga udario nakon gonga no njegov trener Leonard Pijetraj je odbio diskvalifikaciju poljskog boksača.

'On je preuzeo ogroman rizik'

"Da udarac je bio jako ilegalan. Već je bila gotova runda i pogledao sam suca a on me čisto pogodio. Mogu reći da me dobro uzdrmao, jer se ničeg ne sjećam. Onda je sudac pitao mog trenera želim li da ga diskvalificira. Ali Leonard zna da mu to nikad ne bi oprostio, da bi radije otišao na štitu nego na taj način osvojio titulu", kazao je Babić te izrazio zadovoljstvo činjenicom da mu njegov trener vjeruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je preuzeo ogroman rizik, jer ja se ne sjećam te minute ni da je sudac došao. On je hrabro postupio i vjerujem da to ne bi napravio da je bio bilo tko drugi. Jako mu hvala na tome, pokazao je koliko vjeruje u mene", ustvrdio je.

Alen Babić je jako popularan tako da je sinoć bio u britanskom Twitter trendingu na prvom mjestu što je jako dobar uspjeh za mladića koji je prije nekoliko godina razmišljao da odustane od boksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tamo ne mogu hodati vani bez da napravim 100 slika. Oni djeluju kao da me ne bi htjeli zamarati, ali ja to obožavam. Meni kad je dosadno samo izađem van", kazao je Alen Babić, a što je još rekao pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike