KAMERE SVE SNIMILE / Agresivni mladići napali MMA borca, nisu se dobro proveli: 'Samo sam se branio'

Image
Foto: Screenshoot

Uporni i bahahti mladići nisu znali na koga idu i kakve sposobnosti i znanja posjeduje Viktor

1.7.2023.
21:02
Screenshoot
VOYO logo

Surfajući bespućima društvenih mreža na Facebook profilu The Ring naišli smo na situaciju koja se dogodila prošle godine u travnju.

Naime, australski MMA prvak Viktor Lyall, tada osmi borac nacionalne rang ljestvice u velter diviziji, šetajući u Fortitude Valleyju, predgrađu Brisbanea, jedne proljetne noći, uživajući u miru, naletio je na dva agresivna frajera koja su se htjela s njim tući. Uporni i bahahti mladići nisu znali na koga idu i kakve sposobnosti i znanja posjeduje Viktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Da stvar bude gora, i djevojka koja je bila u njihovom društvu je bila agresivna i bezobrazna, govoreći kako će on vidjeti, kako je njezin tata bodybulider, kako će ga njezin tata s*ebati. Victor je nasilno društvo htio smiriti, ali nije uspio. Agresivni tipovi pokušali su ga okružiti, što se može vidjeti na nadzornim kamerama, a nakon toga i fizički napasti.

Image
KAKAV ŠEF /

Legendarni MMA borac ispeglao nasilnike koji su napali ženu: 'Nisam mogao vjerovati, policija je samo stajala sa strane'

Image
KAKAV ŠEF /

Legendarni MMA borac ispeglao nasilnike koji su napali ženu: 'Nisam mogao vjerovati, policija je samo stajala sa strane'

No, onda je prvo sijevnula jedna lijeva noga u glavu napadaču bez majice. Drugi mladić s majicom nije ostao impresioniran time, nego je i dalje bio odlučan da se svađa s borcem. Tada se dogodio drugi napad. Mladić bez pridignuo i u trenutku kad njegov prijatelj dobiva jedan udarac rukom, on baca svoj udarac, ali odmah dobiva nokaut. Borac je prvo plasirao jedan desni kroše, pa je napravio lagani korak nazad i bacio lijevi. Obojicu je poslao na tlo. OVDJE pogledajte incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka incidenta osvanula je i na Instagramu, a prikupila je više od 400 000 likeova. Viktor Lyall objasnio je što se dogodilo...

"Nikada nisam digao ruke ni na jednog od tih muškaraca, niti sam to trebao sve dok se nisam morao braniti", rekao je Lyall za The Chronicle i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno se na snimci vidi kako se nisam htio tući jer sam se stalno udaljavao od dečki, ali morao sam reagirati kad su me napali."

Image
Foto: Screenshot

Kreator MMA sadržaja Lawrence Kenshin, koji je vlasnik Instagram računa, pohvalio je Lyallovu hladnu glavu pod pritiskom, pazeći da cijelo vrijeme drži distancu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najbolji video samoobrane koji sam vidio u dugo vremena. MMA borac pronalazi dvojicu kako udaraju tipa na podu i pokušava ih zaustaviti”, objavio je vlasnik računa Lawrence Kenshin, prenosi News.com.au koji je isto objavio snimku nadzornih kamera koju možete vidjeti - OVDJE.

“Okrenuli su se protiv njega i neprestano pokušavaju naći priliku za napad, kako bi ga udarili. Sa svojim iskustvom u MMA nije se dao okružiti, nije dao da postane žrtva za napucavanje. Nakon brojnih upozorenja da ga ne napadaju, da ga ostave na miru, mladići to nisu učinili. Previše utreniranih sportaša nije svjesno ovakvih scenarija i plaća cijenu za to u sličnim situacijama", zaključuje Lawrance Kenshin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo