KLOPP ZNA KAKO POTROŠITI NOVAC OD COUTINHA: / Meta mu je vrhunski slovenski reprezentativac, a ima i rezervu

Image
Foto: AFP

Oblak ima otkupnu klauzulu u svom ugovoru od čak 100 milijuna eura, a za njega je naodno zainteresiran i mnogo bogatiji PSG.

7.1.2018.
11:37
AFP
VOYO logo

Čini se da je trener Liverpoola Jürgen Klopp već isplanirao na što će potrošiti novac zarađen od prodaje Philippea Coutinha u Barcelonu. Momčad s Anfielda posebno je ranjiva u obrani, a čini se kako bi se to ubrzo moglo promijeniti.

Van Dijk je već odigrao jednu utakmicu za Liverpool i postigao odlučujući pogodak, a novcem od Coutinha, Klopp bi navodno želio dovesti slovenskog reprezentativnog vratara koji brani boje Atletico Madrida, Jana Oblaka, prenosiDaily Star .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mignolet i Karius nisu se isprofilirali kao stabilni vratari i trajna rješenja za gol Liverpoola te na Anfieldu ozbiljno razmišljaju o novoj akviziciji. Oblak ima otkupnu klauzulu u svom ugovoru od čak 100 milijuna eura, a za njega je naodno zainteresiran i mnogo bogatiji PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ne uspiju osigurati usluge sjajnog 25-godišnjeg Slovenca, u Liverpoolu bi se mogli okrenuti prvom vrataru Rome, Alissonu Beckeru koji je također vrhunski vratar, a i bilo bi ga mnogo lakše dovesti nego Oblaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo