RIJECI POBJEDA U PULI / Kek: Skidam kapu svojim igračima!

Sjajna je bila posljednja utakmica kola MAXtv Prve lige odigrana u Puli. U susretu punom preokreta Rijeka je pobijedila Istru.

23.9.2013.
9:58
VOYO logo

Dobro je počelo za goste, LeonBenko je u 22. minuti doveo Rijeku u vodstvo. No Istra se vraća do poluvremena izjednačenjem Franjića u 41. minuti.

Nastavak donosi prvi preokret večeri, Istru je u vodstvo doveo SandiKrižman. Kekov đoker s klupe IvanKrstanović najprije je sve pripremio za Kvržića 2:2 u 78. minuti. A veliku pobjedu Rijeci Krstanović je donio sedam minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasluženo smo pobijedili u jednoj teškoj utakmici. Pogodili smo s izmjenama i preokrenuli tijek susreta u Puli što nije lako jer je Istra organizirana momčad. Teško se bilo u tri dana vratiti i zato skidam kapu igračima za moral i psihološku pripremu", rekao je trener Rijeke Matjaž Kek dodajući da će morati s igračima poraditi na greškama koje im se događaju.

IgorPamić ne krivi nesreću za poraz od Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije nesreća, ne možemo se uvijek vaditi na to. Resprektiramo kvalitetu Rijeke gdje su oni definitivno bolja momčad. Mi smo u jednom razdoblju bili jako dobri, no moram ponavljati kao u dječjem vrtiću... Ma bolje da ne govorim", utučen je bio trener Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo