SLOVENIJA SVLADALA MAĐARSKU / Kauboji u polufinalu uz malu 'pomoć' susjeda

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska muška rukometna reprezentacija igrat će u polufinalu Europskog prvenstva u Srbiji, Našim je rukometašima prolazak u polufinale i prije posljednjeg kola osigurala Slovenija koja je u posljednjem susretu 2. kola skupine II u Novom sadu svladala Mađarsku sa 32-30 (14-13).

24.1.2012.
22:00
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija igrat će u polufinalu Europskog prvenstva u Srbiji, našim je rukometašima prolazak u polufinale i prije posljednjeg kola osigurala Slovenija koja je u posljednjem susretu 2. kola skupine II u Novom sadu svladala Mađarsku sa 32-30 (14-13).

Kolo prije kraja natjecanja u skupini na ljestvici je vodeća Španjolska sa sedam bodova, druga je Hrvatska sa šest, slijedi treća Slovenija s četiri, četvrta je Mađarska s tri, a na dnu su Island i Francuska sa po dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenija ne može preteći Hrvatsku čak niti u slučaju svoje pobjede protiv Španjolske i poraza naše reprezentacije od Mađarske u posljednjem kolu jer je Hrvatska bila uspješnija u međusobnom okršaju u prvom krugu u Vršcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo