KAUBOJI I BARAKUDE LOVE FINALA U GOTOVO ISTOM TERMINU: / Ovdje provjerite kada igraju i tko prenosi utakmice

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ovo će zadati puno slatkih briga hrvatskim navijačima

23.1.2020.
10:11
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Ovaj petak, 24. siječnja 2020., ući će u anale kao jedan od najvećih dana hrvatskog sporta. Naime, dvije reprezentacije igrat će u polufinalima na europskim prvenstvima.

Zbog promjene termina, prvi će na parket rukometaši. Oni će u 18 sati u Stocholmu uz prijenos na RTL-u odmjeriti snage s jednim od domaćina prvenstva Norveškom. Ako uđu u finale Kauboji će igrati u nedjelju u 16:30, a ako ne onda će se u subotu u 18.30 boriti za broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska rukometna reprezentacija zaključila je drugi krug europskog prvenstva neodlučenim ishodom protiv Španjolske u Beču 22-22 i na koncu je zbog slabije razlike pogodaka osvojila drugo mjesto. Norveška je, pak, u odlučujućem susretu za prvo mjesto u skupini II pobijedila Sloveniju sa 33-30 i do polufinala je stigla sa svih sedam pobjeda. Norvežani su prije utakmice imali dva boda više od Slovenije i sve osim poraza im je donosilo prvo mjesto u skupini i ogled protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaterpolisti sa Španjolcima

Sat vremena kasnije u Budimpešti vaterpoliste čeka sraz sa Španjolskom. Tu utakmicu prenosi HRT 2 tako da će jednim dijelom doći do preklapanja. Barakude će posljednju utakmicu igrati u nedjelju – ako budu u finalu u 19:00 dok je utakmica za treće mjesto na rasporedu u 17:30.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je, inače, u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Budimpešti selekciju Grčke s 14-11 (6-3, 4-3, 3-3,1-2), dok su Španjolci izbacili europske i olimpijske prvake Srbe, koji su na zadnja četiri europska prvenstva bili zlatni, a sada su ostali bez medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubili ili pobijedili bit će to veliki dan za hrvatski sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo