KATALONCI S IGRAČEM VIŠE PROSULI BODOVE KOD ALAVESA: / Utakmicu obilježio nevjerojatan kiks Barcinog vratara

Image
Foto: Profimedia

Ovog tjedna izgubili su od Reala, ostali bez predsjednika, srušili Juventus pa kisali kod Alvesa te su četiri utakmice bez pobjede u španjolskom prvenstvu

31.10.2020.
23:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Alavesa uspjeli su prvi put nakon 15 godina na svom terenu izbjeći poraz od Barcelone, odigravši 1-1 (1-0) protiv Katalonaca u posljednjem subotnjem dvoboju 8. kola španjolskog prvenstva.

Alaves je poveo u 31. minuti kad je Rioja iskoristio pogrešku Barcelonina vratara Neta, oteo mu loptu i gurnuo ju u nebranjenu mrežu. Tu situaciju pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jota pocrvenio

Domaći su u 62. minuti ostali s igračem manje, jer je Jota zbog neopreznog starta dobio drugi žuti karton. U prvom napadu nakon isključenja Antoine Griezmann postigao je prvi ligaški pogodak u novoj sezoni prebacivši domaćeg vratara Pacheca koji je do tada, a i nakon toga bio nesavladiv te zasluženo ponio epitet igrača utakmice.

Barcelona je imala čak 25 udaraca od čega je devet bilo unutar okvira, a njih osam su blokirali obrambeni igrači Alavesa. Domaćin je iz četiri šuta ukupno uspio postići jedan gol. Tako je Barcelona već četvrtu utakmicu zaredom ostala bez pobjede u La Ligi, što joj se nije dogodilo od rujna 2018., kad su Katalonci triput remizirali i jednom izgubili, dok su pod Koemanom u posljednja četiri kola osvojili samo dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

orrigan/status/1322659096961699845

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike