kraj sjajnog niza / Karlović predao zbog bolova u leđima

Image
Foto: AP Images

Naš je tenisač predao meč protiv 19. nositelja nakon samo 32 minute igre. Treće kolo Roland Garrosa najveći je Karlovićev uspjeh na ovom turniru.

31.5.2014.
13:48
AP Images
VOYO logo

PARIZ - Hrvatski tenisač IvoKarlović zbog bolova u leđima predao je u subotu meč trećeg kola Grand Slam turnira u Roland Garrosu KevinuAndersonu nakon prvog seta koji je završio rezultatom 6-3 za južnoafričkog tenisača.

Tako je ove godine Karlović dva puta morao predati meč Kevinu Andersonu zbog zdravstvenih problema, u Delray Beachu u veljači zbog želučane viroze, a sada zbog bolova u leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da sam odradio previše mečeva u kratkom razdoblju, osam u deset dana. U pitanju je donji dio leđa, a to dođe s godinama. Prošli tjedan iste sam probleme osjetio nakon polufinala Dusseldorfa, ali situacija se smirila. No, prekjučer u meču protiv Haider-Maurera ponovno se javila bol. Danas sam uzeo tablete protiv bolova, ali jedino sam mogao servirati. Vjerojatno nije ništa strašno. Sada idem u Zagreb na pregled, a onda me vjerojatno čeka mirovanje od nekoliko dana", izjavio Karlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo