OPET PORAZ NA STARTU / Karanušić bez drugog kola Wimbledona

Image

Bolji od našeg tenisača bio je 49. igrač svijeta Nijemac Benjamin Becker sa 4-6, 4-6, 1-6.

23.6.2009.
20:26
VOYO logo

Hrvatski tenisač Roko Karanušić nije se uspio plasirati u drugo kolo grand slam turnira u Wimbledonu, nakon što je danas za samo 72 minute igre poražen od 49. igrača svijeta Nijemca Benjamina Beckera sa 4-6, 4-6, 1-6.

U prvom setu Beckeru je bila dovoljna jedna prilika za "break" da dođe do prednosti, dok Karanušić nije iskoristio niti jednu od tri šanse za oduzimanje servisa. Drugi set počeo je obečavajuće za hrvatskog igrača, prvi je došao do "breaka" i poveo 4-2. No, Becker je brzo vratio izgubljeni servis, a zatim je sa još jednim "breakom" došao do vodstva 2-0 u setovima. Nakon toga Karanušićeva igra se raspala i treći set je okončan za samo 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo njihov drugi međusobni dvoboj, prije tri godine na challengeru u Furthu slavio je hrvatski tenisač. Karanušić se kroz kvalifikacije probio u glavni turnir, a bio mu je ovo četvrti nastup u Wimbledonu, no nikad nije stigao dalje od drugog kola.

Valja napomenuti da su se u drugo kolo turnira, lakše nego se očekivalo, plasirali  Rus Nikolaj Davidenko i Argentinac Juan Martin Del Potro. Prvi je 6-2, 6-3, 6-3 svladao Britanca Daniela Evansa, a drugi Francuza Arnauda Clementa 6-3, 6-1, 6-2. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo