BOMBA IZ DALJINE / Kakva volejčina za kraj godine!

U susretu 18. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na gostovanju pobijedio Toulouse 1:0, dok je aktualni prvak Montpellier slavio protiv Bastije 4:0, uz nevjerojatan pogodak Marca Estrade iz voleja!

16.12.2012.
10:06
VOYO logo

Marseille se pobjedom na gostovanju kod Toulousea izjednačio se na vrhu ljestvice s Lyonom kojeg u nedjelju očekuje derbi na Parku Prinčeva protiv PSG-a.

Pogodak odluke postigao je Andre-Pierre Gignac u 68. minuti. OM je sjajnu priliku za pogodak imao i u 41. minuti, no Andre Ayew je promašio jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostima je put do pobjede olakšalo to što je Toulouse već u prvom poluvremenu ostao bez dva igrača. Prvo je u 28. minuti isključen Cheikh M'Bengue, a u 45. i Franck Tabanou.

Pobjedu je ostvario i aktualni prvak Montpellier protiv Bastije 4:0, a golove su zabili Marco   (14), Emanuel Herrera (48), Younes Belhanda (60) i Anthony Mounier (76).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gol na utakmici bio je doista nevjerojatan. Marco Estrada je dohvatio loptu nakon jednog odbijanca te iz voleja zakucao pod gredu suparničkih vrata. I to s preko 20-tak metara!

Nica je pobijedila Evian 3:2 uz dva gola Argentinca hrvatskog porijekla Darija Cvitanicha (19, 47), dok je pobjednički gol postigao Neal Maupay u sudačkoj nadoknadi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesuđeni hrvatski reprezentativac ove sezone je već zabio deset golova i drugi je strijelac lige iza Zlatana Ibrahimovića koji je zabio 17 golova.

Na ljestvici vode Lyon i OM sa po 35 bodova, PSG ima 32, Nica i Rennes po 29, a St Etienne, Lorient i Bordeaux po 27 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo