KAKAV POČETAK TJEDNA ZA SPLIĆANE: / Hajduk osigurao ostanak ključnog igrača obrane

Image

Kapetan Hajduka Zoran Nižić u ponedjeljak ujutro Hajdukovoj bazi u Beleku potpisao je produženje ugovora sa splitskim velikanom.

30.1.2017.
8:30
VOYO logo

Dvadesetsedmogodišnji branič s Bijelima je imao ugovor do ljeta 2017. godine, a sada je produžio vjernost do lipnja 2019. godine, objavio je klub na službenoj stranici.

"Velika mi je čast što sam produžio ugovor s najdražim klubom, ali isto tako sam ponosan zbog kapetanske trake i uloge koju mi je namijenio trener Joan Carrillo. San svakog Dalmatinca je igrati za Hajduk, a postati kapetan je posebna privilegija koju su samo rijetki mogli imati. Hvala stručnom stožeru, suigračima te svima u Klubu koji su mi dali podršku i povjerenje, a ja ću im to znati uzvratiti jednakom mjerom", rekao je kapetan prilikom potpisivanja ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljstvo nije krio ni predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš Zoran je vrlo odgovorna i profesionalna osoba. Svojom je kvalitetom, radom i zalaganjem zaslužio novi ugovor s poboljšanim uvjetima. Nametnuo se kao vođa, prirodni lider na travnjaku, ali i izvan njega, a svojim je ponašanjem i odgovornošću zasluženo dobio povjerenje trenera Carrilla koji ga je imenovao novim kapetanom", kazao je Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nižić je u Hajduku od 2013. godine. Do sada je u bijelom dresu upisao 90 službenih nastupa i postigao četiri pogotka. Ove sezone je za Bijele nastupio 19 puta i zabio jedan zgoditak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo