ŠTIMAC NAJAVIO JURIŠ / 'Kad utakmica počne sva taktika pada u vodu'

Image
Foto: PIXSELL

Darijo Srna pozdravio je potez izbornika da otvori posljednji trening jer će tako svi oni koji ne idu na utakmicu moći osjetiti barem malo atmosfere.

21.3.2013.
11:50
PIXSELL
VOYO logo

Odmah na početku press konferencije, u trenutku kada je izbornik Igor Štimac počeo pričati, u prostoriji se zamračilo jer je nestalo struje.

"Kao nekada na Marakani", našalio se hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se struja vratila Štimac se okrenuo najavi utakmice.

"Osjeća se da je to velika utakmica, ali igrači takve igraju svaki tjedan, pred punim stadionima. Nema osobe koja će reći da je Srbija po igračima bolja od Hrvatske, ali kad utakmica krene sva taktika pada u vodu. Treba ih napasti od prve minute i lomiti dok ne padnu golovi. Sportski je da se Srbi hrabre i najavljuju pobjedu. Sutra će ljudi uživati u nogometu jer je on odvojio igrače od svih pratećih sadržaja koje ova utakmica nosi, nema usporedbi s prošlošću", rekao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Srna je poručio kako je ovo specifična utakmica i postoje razlike u pripremi.

"Ali, naš cilj je Brazil i ako tamo želimo otputovati, moramo sakupljati bodove", rekao je kapetan Vatrenih pozdravljajući potez izbornika da otvori posljednji trening jer će tako svi oni koji ne idu na utakmicu moći osjetiti barem malo atmosfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo