PRVAK NA NOGAMA / Juventus razbio Milan

Image
Foto: PIXSELL

Talijanski prvak Milan izgubio je derbi 5. kola talijanske Serie A protiv Juventusa u Torinu s 2:0.

3.10.2011.
7:48
PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u velikom derbiju u Torinu pobijedio Milan 2:0, a oba gola zabio je Claudio Marchisio. Prvi u 87. minuti, a potom i u drugoj minuti sudačke nadoknade uz veliku pomoć vratara Christiana Abbiatija kojem je lopta prošla kroz ruke.

Milan je od 88. minute igrao bez isključenog veznjaka Kevin-Prince Boatenga. Ovom pobjedom Juventus se izjednačio na vrhu ljestvice s Udineseom i obje momčadi imaju po 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese je danas pobijedio Bolognu 2:0, a golove za momčad iz Udina postigli su Medhi Benatia (29) i Antonio Di Natale (72-11m). Za Di Natale je ovo bio četvrti gol ove sezone i trenutačno je na diobi drugog mjesta ljestvice strijelaca s Germanom Denisom iz Atalante. Na vrhu su Rodrigo Palacio iz Genoe i Sebastian Giovinco iz Parme s po pet golova.

Važne bodove dohvatio je i Lazio koji je u Firenzi pobijedio Fiorentinu 2:1. Domaćin je poveo golom Alessia Cercia u osmoj minuti, no 'nebesko-plavi' su okrenuli rezultat golovima Hernanesa (28) i Miroslava Klosea (83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palermo je slavio protiv Siene 2:0, dok su u 'ljepotici' kola Novara i Catanija odigrali 3:3. Gosti su vodili 1:0 i 2:1, no jedva su izvukli bod golom u sudačkoj nadoknadi. Strijelci za novog prvoligaša bili su Rigoni (49-11m), Morimoto (66) i Jeda (85), dok su golove za Cataniju zabili Legrottaglie (14), Lodi (56) i Gómez (90+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo