INTER NEMOĆAN U TORINU / Juventus nastavlja trku za Milanom

Image
Foto: AP Images

Derbi 29. kola Serie A između Juventusa i Intera pripao je "Staroj Dami" koja je slavila golovma Caceresa i Del Piera.

26.3.2012.
7:42
AP Images
VOYO logo

U derbiju 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Inter 2:0 i ponovo se približio vodećem Milanu na četiri boda zaostatka. Pobjedu "Staroj dami" donijeli su MartinCáceres u 57. i AlessandroDelPiero u 71. minuti.

U ranije odigranom susretu Lazio je pobijedio Cagliari 1:0, a pogodak odluke zabio je Mobido Diakite u 88. minuti. Ovom pobjedom 'nebesko-plavi' su učvrstili svoje treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka jer je glavni konkurent rimskog kluba, Napoli na svom travnjaku remizirao protiv Catanije 2:2. Napoli je vodio 2:0, no gosti su u posljednjih 15 minuta postigli dva gola i izvukli bod. Golove za Napoli zabili su BlerimDzemaili (61) i EdinsonCavani (67), a za Cagliari NicolasSpolli (74) i DavideLanzafame (85). Identičnim rezultatom završile su i utakmice Genoa - Fiorentina, te Cesena - Parma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Milan sa 63 boda, Juventus ima 59 bodova, dok je na trećem mjestu Lazio sa 51 bodom. Napoli je četvrti sa 48 bodova koliko ima i Udinese na petoj poziciji. Inter je tek osmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo