JUVENTUS NASTAVIO VELIKU SERIJU: / S Mandžukićem bez problema došli do nove pobjede

Image

Nogometaši Juventusa bez većih problema i neopterećeni zbog činjenice da su osigurali peti uzastopni naslov prvaka svladali su Carpi s 2:0 pred svojim navijačima.

1.5.2016.
14:28
VOYO logo

Juventus je prvim put opasnije zaprijetio u 14. minuti kada je Hernanes snažno tukao iz daljine. Lopta je prošla malo pokraj gola. Gosti su uzvratili preko Simonea Verdija. Ciljao je u donji desni kut, ali je Buffon pročitao njegovu namjeru i odbio loptu u korner. Nakon njega Emanuele Suagher je iz čiste pozicije promašio cijeli gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gol Hernanesa

U 31. minuti Mandžukić je bio u prilici. Ispratio je jedan centaršut iz prekida, ali je nakon udarca glavom lopta otišla opreko gola. Juventus je do vodstva došao 11. minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asamoah je odigrao za Hernanesa, a on je s ruba 16-erca pronašao put do mreže za svoj prvi gol za Juve u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio i Zaza

Drugo poluvrijeme nije pružilo puno više. Carpi je imao nekoliko poluprilika. Mandžukić je je pak imao novu priliku u 79. minuti. Primio je precizan pas i odmah je pucao po golu, ali nedovoljno precizno i lopta je prošla malo pokraj lijeve stative. Odmah potom Simone Zaza povisio je rezultat. Pogba je ubacio u kazneni prostor a Talijan je glavom poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je na ovaj način došao do 25 pobjede u 26 utakmica. Upisali su u tom periodu jedan remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo