Treći put uzastopno / Juventus minimalnom pobjedom proslavio 30. naslov

Image
Foto: HOCH ZWEI/DPA/PIXSELL

'Stara dama' je treći put uzastopno postala prvak talijanske nogometne lige, a to je bilo poznato nakon što je jučer Roma neočekivano izgubila od Catanije.

6.5.2014.
7:40
HOCH ZWEI/DPA/PIXSELL
VOYO logo

U susretima 36. kola Talijanske lige Lazio i Verona su u Rimu odigrali 2-2, dok je Juventus u Torinu proslavio naslov prvaka pobjedom nad Atalantom 1-0.

Juventus je osigurao naslov još u nedjelju, kada je Roma izgubila kod Catanije, a do pobjede nad momčadi iz Bergama došli su zgoditkom Simonea Padoina u 72. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici punoj preokreta u Rimu Lazio je poveo preko Balde Diao Keite (30), a gosti do poluvremena izjednačili zgoditkom Marquinha (37). Rimljani opet vode preko Senad Lulića (60), Veronezi opet izjednačuju zgoditkom Juana Iturbea (69), da bi Romulo (83) po prvi puta doveo goste u vodstvo od 3-2. Lazio je u 86. minuti ostao bez isključenoga Lulića, no uspio se spasiti poraza u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je Stefano Mauri prvo promašio jedanaesterac, no ipak odbijenu loptu zakucava u mrežu za konačnih 3-3. S bodom su nezadovoljni i jedni i drugi jer su sve dalje od mjesta koje vodi u Europu. Lazio je deveti s 53 boda, a toliko ima i desetoplasirana Verona, dok šesto mjesto, koje garantira Europsku ligu, drži Torino s 55 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo