JUNAK - DINAMO 0-3 / Junaci nikom ponikli pred Dinamom

Image

Dinamo je u Sinju na pripremnoj utakmici pokazao veliku nadmoć nad domaćim Junakom. Golovima Vrdoljaka, Balabana i Sivonjića pregazio je domaćine.

18.1.2009.
16:08
VOYO logo

SINJ - U prijateljskom susretu odigranom u Sinju pred oko tri tisuće gledatelja hrvatski nogometni prvak Dinamo pobijedio je domaći Junak 3:0 (1:0).

Početni udarac na prilično izoranom Gradskom stadionu izveo je rođeni Sinjanin, legendarni kapetan "modrih" Slaven Zambata, a strijelci za Dinamo bili su Vrdoljak (33), Balaban (57) i Sivonjić (73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se nakon utakmice vraća u Međugorje gdje će nastaviti s pripremama, a koncem idućeg tjedna nastupit će na turniru "Andrija Anković", koji se igra u Gabeli kod Čapljine. U polufinalu će igrati protiv domaćeg GOŠK -a, dok se u drugom susretu za plasman u finale bore Osijek i mostarski Zrinjski. Finale je na rasporedu u subotu, 24. siječnja.

Inače, uoči početka sinjskog susreta, domaćini su Dinamovom sportskom direktoru Zoranu Mamiću poklonili sliku s likom Gospe Sinjske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je pomno pregledavala svih 50-ak BBB-a koji su pristigli u Sinj, čak je svakog od njih snimila. Zbog cijele procedure, na tribine su pristigli tek 20-ak minuta nakon početka utakmice. Dočekala ih je salva zvižduka i povika te niz srednjih prstiju, ali nekih dodatnih navijačkih incidenata ipak nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo