Sezona za zaborav: Novi kiks Dubrovcana

Vaterpolisti Juga ostali su bez svake nade u odlazak na Final 6 koji se igra u Barceloni. U posljednjem kolu skupine A Jugasi su odigrali 9:9 na gostovanju u Pireju kod Olympiakosa.

3.5.2014.
17:45
VOYO logo

Za ostanak u igri za prolaz Jugu je trebala pobjeda u Grckoj i cudo Egera u Soriju kod Pro Recca. Medutim vec prvi uvjet nije ispunjen, Olympiakos je izvukao remi 9:9 u svom plivalistu i definitivno rijesio pitanje prve tri pozicije u skupini A.

U dosta izjednacenom dvoboju Jug je imao prednost 8:6 i u zavrsnici 9:8, medutim Olympiakos je uspio doci do poravnanja i tako dvoboj izmedu Pro Recca i Egera uciniti nevaznim po pitanju plasmana na zavrsni turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je i definitivno jasno kako iz skupine A na Final 6 odlaze Primorje, Barceloneta (imala osiguran nastup kao domacin) i Pro Recco dok ce iz skupine B slijediti ih kragujevacki Radnicki, Brescia i Partizan.

Primorje i Radnicki osigurali su prvo mjesto u svojoj skupini i plasirali su se izravno u polufinale dok ce cetvrtfinalni parovi biti poznati nakon sto se kompletira posljednje kolo. U posljednjem kolu danas jos igra i Primorje koje ce na svom bazenu ugostiti Barcelonetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo