BEZ KAZNE ZA ZDRAVKA MAMIĆA / Jovanović: Svi bi se glumci ove predstave trebali posramiti!

Image
Foto: RTL

Iako je iz HNS-a ranije bilo najavljivano da će Zdravko Mamić biti kažnjen zbog verbalnog napada na Željka Jovanovića, to se ipak neće dogoditi. Tu je odluku komentirao i sam ministar.

23.4.2013.
15:30
RTL
VOYO logo

"Ja nisam kazališni kritičar, ali često idem u kazalište i pogledao sam puno predstava. Svi glumci koji sudjeluju u ovoj predstavi trebali bi se posramiti što tako ispunjavaju naloge svog režisera", komentirao je ministar Željko Jovanović odluku HNS-a da obustavi disciplinski postupak protiv Zdravka Mamića.

"Ukoliko Šuker želi biti veliki predsjednik i imati autonomiju, trebao bi donositi odluke u korist hrvatskog nogometa", dodao je Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Podsjetimo, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na svojoj je sjednici održanoj u ponedjeljak jednoglasnom je odlukom obustavio disciplinski postupak protiv svog člana i izvršnog predsjednika Dinama ZdravkaMamića, objavio je HNS na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Image

Protiv Mamića je pokrenut disciplinski postupak zbog njegovog neprimjerenog istupa tijekom svog gostovanja na Plavom radiju 15. ožujka ove godine kada je izvrijeđao ministra znanosti, obrazovanja i sporta ŽeljkaJovanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Osim obustave postupka protiv Mamića, IO HNS-a pohvalio se i zaključcima UEFA-ine Komisije za sigurnost i stadione koja je utvrdila kako se znatno poboljšala sigurnosna situacija u hrvatskom nogometu, pozdravila dosad obavljene aktivnosti, te će IO UEFA-e dostaviti pozitivno mišljenje o naporima HNS-a u provođenju Akcijskog plana borbe protiv nasilja na stadionima.

Iz HNS-a najavljuju nastavak uske suradnje svog odjela za sigurnost i Ministarstva unutarnjih poslova "radi daljnjih koordiniranih aktivnosti na području regije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo