ATMOSFERA OPTUŽIVANJA / Jose Mourinho izgubio živce nakon poraza

Image
Foto: AP

Minimalni poraz na gostovanju kod Levantea teško je pao treneru Real Madrida. Nakon utakmice bez pardona je njemačkog reprezentativca Samija Khediru proglasio najvećim krivcem za gubitak utakmice.

19.9.2011.
13:26
AP
VOYO logo

"Mišljenja sam da krivica leži u jednom mom igraču koji se dao uvući u zamku. On je odgovoran za poraz  i nemam problema to reći naglas, ali sudac također snosi dio krivice , baš kao i ja te ostatak momčad", izjavio je Jose Mourinho komentirajući ključni trenutak dvoboja protiv Levantea.

Sami Khedira je zaradio drugi žuti karton, odnosno isključenje nakon jedne gužve u kojoj je odgurnuo kapetana domaćih Sergija Ballesterosa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je nakon dvoboja optužio domaćine da su namjerno provocirali igrače Reala, a Nijemca je kritizirao zbog nedostatka inteligencije.

"Kao dio pripreme na utakmicu u Valenciji s igračima sam proučavao snimke sličnih situacija koje su rezultirale isključenjima.  Mislio sam da se to neće dogoditi i da nitko neće dobiti crveni karton, no pojedinci nisi znali odgovoriti potrebnom količinom inteligencije kako se ne bi doveli u takvu situaciju", zaključio je ljutiti Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo